Publicat 19 Sep 2019 | Reactualizat 16 Oct 2019 | Expiră 19 Oct 2019

Gestionar - BRASOV

5 posturi

Candidatul ideal

Candidatul ideal prezinta aptitudini de organizare, spirit de echipa si bune abilitati de comunicare.

Descrierea jobului

Cerinte:

- Capacitate de planificare si organizare;
- Abilitate de lucru in echipa;
- Creativitate si spirit de initiativa;

Responsabilitati :

- Descarcarea si aranjarea marfurilor in depozit
- Efectuarea receptiei cantitative si calitative a marfurilor
- Pregatirea marfurilor ce urmeaza a fi livrata

Descrierea companiei

BILKA este o companie 100% romaneasca, specializata in productia si dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperisuri (tigla metalica, sistem pluvial si accesorii) pentru constructii rezidentiale si industriale.
In cei 10 ani de activitate, BILKA a devenit un important angajator pe piata muncii din Brasov, dezvoltandu-si numarul de angajati constant. Daca in anul infiintarii, 2007, compania inregistra 2 angajati, in prezent numarul acestora a ajuns la peste 500 si este in continua crestere.

Ca lider de piata, pozitie pe care compania o ocupa inca din anul 2012, BILKA investeste continuu in expansiune si imbunatatirea serviciilor si produselor, bazandu-se pe tehnologii de ultima ora, dar si pe angajati bine pregatiti.
Strategia si valorile dupa care BILKA se ghideaza implica dezvoltarea portofoliului de produse, dar si a personalului, pentru ca impreuna sa conduca spre o evolutie de succes.

Gestionar - BRASOV  -  Bilka Steel

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close