GESTIONAR AUTOPARC

SNACK-TRADE SRL - 2 poziții
Oraș de lucru
Studii
Salariu 3000 - 3500 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

S.C. Snack-Trade S.R.L ,marca comerciala ,,BANZAI,, angajeaza Gestionar autoparc pentru filiala Bucuresti cu sediu in Afumati.

Flota este constituita din dube FORD TRANSIT

Compania GARANTEAZA salariu decent + bonuri de masa,faciliatate program flexibil in dependenta de necesitate.(contract de munca fulltime)

Descrierea jobului

Cerinte:

- premis de conducere cat. "B". (obligatoriu)

- reparatii minore* (schimb becuri, sigurante)

- verificare periodica la ulei, lichid frana, antigel, lichid servodirectie.

- intocmirea proceselor de predare primire,verificare.

- monitorizarea reparatiilor in servis.

- capacitate rapida de a lua decizii;

- gandire pozitiva, amabilitate si eficienta;

Mai multe detalii la telefon

Descrierea companiei

Povestea noastră și-a început activitatea în anul 2007 în Republica Moldova, care pe parcursul anilor existenți a devenit unul dintre liderii cei mai competitivi a produselor de tip snack. Astăzi, clienților le sunt foarte bine cunoscute produsele din gama Banzai apreciind la maxim gustul și calitatea lor. Treptat după ce a devenit un lider pe piața din Moldova, ,,Banzai” și-a lansat în anul 2016 catalogul de produse și pe piața românească. Povestea noastră nu se sfârșește aici ea va fi mereu într-un proces continuu, fiind susținută de sloganul nostru ,,numai înainte și fraza magică care desigur nu poate fi omisă din partea consumatorilor : ,, tare bun”. Banzai are o gamă variată de produse: semințe ( floarea soarelui, dovleac), arahide, porumb și fistic. Sortimentele noastre sunt mereu la disponibilitatea clientului. Te poți bucura de ele atunci când îți este mega poftă sau când pur și simplu ai chef să auzi sunetul specific ,,cruntz”, emis de produsele noastre crocante. Deci, toate conversațiile, plimbările și petrecerile cu prietenii, devin mai plăcute și mai apetisante împreună cu Banzai. Bucuria gustului e completă atunci când o împarți cu Banzai! Nu ezita să savurezi gusturile unice, împreună cu gașca ta!

Publicat 29 iun. 2022 Reactualizat 27 iul. 2022 Expiră 29 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.