Publicat 23 Mar 2020 | Reactualizat 01 Apr 2020 | Expiră 22 Apr 2020

Germania vrea operatori pentru utilaje de mici dimensiuni!

10 posturi

Descrierea jobului

Germania va vrea!
Luand in considerare criza medicala prin care trecem si din pacate, probabil in curand vom trece si printr-o serioasa criza financiara si economica, acum cand cei mai multi dintre romani s-au intors acasa intrucat nu au avut de ales, s-au intors la un sistem care nu le poate asigura un trai decent, acces la servicii medicale decente, la un sistem care nu le poate garanta siguranta zilei de maine, acum este momentul sa va ganditi la viitorul Dvs!
Germania are nevoie de profesionisti!
Brasov Professional Group cauta operatori de utilaje de mici dimensiuni (miniexavator, motostiviutor ...) pentru clientii nostri din Germania, cu care colaboram de peste 10 ani. Avem si proiecte de lunga durata pe partea de electrica, metal/ sudura, ansamblare.
Prin continuitatea proiectelor noastre, oferim castiguri motivante, peste media pietei, care sa va aduca siguranta zilei de maine. Ne ocupam de transportul si cazarea Dvs. Asigurarea de sanatate individuala acopera orice situatie medicala, inclusiv aceasta situatie nedorita adusa de Coronavirus. In plus, dupa 6 luni de activitate in Germania, noi ne ocupam ca oamenii nostri care au copii sa obtina alocatie din partea statului German. Mai mult, noi ne platim taxele la stat si condamnam munca la negru!
Stimati domni, cu noi puteti castiga lunar intre 2.200- 4.000 EUR net, chiar si mai mult daca sunteti meserias!

Descrierea companiei

BPG este un grup multinational de firme specializate pe consultanta si management, cu puncte de lucru in Romania, Germania si China. Oferim suport meseriasilor cu spirit intreprinzator, dornici de a lucra in strainatate. Totodata, oferim solutii avantajoase din punct de vedere financiar, concepute special pentru a fluidiza procesul de lucru. Portofoliul de lucrari si experienta acumulata de-a lungul anilor va vor facilita un serviciu bine gandit si adaptat necesitatilor dumneavoastra!

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Germania vrea operatori pentru utilaje de mici dimensiuni!  -  Brasov Professional Group

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close