General Ledger (GL) MDM in Cluj-Napoca

Adecco Romania - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Bachelor’s / Master’s Degree in Finance or MBA preferred with 4-6 years of Experience in MDM
 • Relevant experience in MDM data quality & Governance with knowledge in GL, Tax, Project & Bank Master data
 • Experience in SAP ECC or SAP S4 Hana with a good understanding of data modeling, data fields, and mapping knowledge
 • Strong in Microsoft Office packages and Advance ExcelPrior experience in managing SQ VI reports and LSMW/LTMC would be an added advantage

Descrierea jobului

 • Act as Subject Matter expert for the E2E Master Data Workflow management, Will need to implement solutions in Master Data Management & Data governance.
 • Ensuring the delivery of high-level data quality of master data that meets the requirements of our internal and external stakeholders taking into account the global standards
 • Knowledge across multiple data domains such as GL Master Data, Profit center, Cost center, WBS, Global Accounting Hierarchies, Financial Statement Versions, Bank Key Change, Project master data, Tax Master Data, Cost Allocations Cycles, Group Account Master Data, etc.
 • Proven attitude in rolling out data governance and data quality and exposure to standard methodologies.
 • Ability to link master data issues/challenges to business processes, problems, and analytics
 • Experience in MDM process improvements, digital solutions, and technology implementations such as SAP ECC, SAP S4 Hana
 • Experienced in Data gathering, Data validation, Data cleansing, Data enrichment
 • Proven capability to collaborate, conduct and lead sessions with business and IT resources
 • Project delivery – timeline, achievement management, partner relationship management.
 • Experience in crafting operating models, delivering MDM strategy assessments & implementation roadmap
 • Understanding of standard processes in ERP such as SAP
 • Manage incidents, fix root causes and maintain a knowledge repository. Work with stakeholders to identify changes in business needs and manage policy, process, and data quality rules

Descrierea companiei

Cine este Adecco? Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine. Credem in tine! Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna. Noi si voi, suntem Adecco. Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descarca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.

Ne gasesti si pe Facebook, Linkedin, Twitter si Instagram ! Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Publicat 10 mai 2022 Reactualizat 24 mai 2022 Expiră 9 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.