General Ledger Accountant - Cluj-Napoca

Adecco Romania - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

If you want a new job opportunity in Cluj, or you are ready to relocate and you have all these required skills:
-From 6 months to 3 Years of relevant GL experience
-Bachelor’s / Master’s Degree in commerce, accounting, or finance with relevant experience of at least 6 months in General Ledger, Fixed Assets, and reconciliations;
-Must possess a Team first mentality, including flexibility in regards to job responsibilities in order to achieve Teams deliverables;
-Knowledge and good use of Microsoft Outlook, Word, and Excel (Pivot Table, vlookups, SUMIFS, etc.)
-Experience with SAP (or another large ERP system) is a strong plus.
-Public accounting experience preferred.
Join our team now!!

Descrierea jobului

Essential Functions:

•Preparation and posting of journal entries – Adjustments, re-classes;
•Perform reconciliation of Balance Sheets accounts, Cash, and sub-ledger. post relevant JEs including multi-Currency;
•Intercompany accounting, adjustments, reconciliations & settlements;
•Perform expense Allocations, Re-class entries, Book Adjustments, and Accrual entries;
•Perform Capitalization, transfer, sale of fixed assets based on business requests;
•Lease accounting and reconciliation;
•Complete all close related tasks assigned on a timely basis adhering to the business quality;
•Update business and process documents – DTP / SOP;
•Perform Peer level review.

Descrierea companiei

Cine este Adecco? Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine. Credem in tine! Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna. Noi si voi, suntem Adecco. Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descarca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.

Ne gasesti si pe Facebook, Linkedin, Twitter si Instagram ! Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Publicat 15 apr. 2022 Reactualizat 3 iun. 2022 Expiră 9 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.