Publicat 03 Mar 2016 | Expiră 04 Apr 2016

Fundraiser

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Asociatia Create Yourself angajeaza fundraiser priceput si entuziast, care sa ajute echipa la strangerea de fonduri atat pentru proiectele in derulare, ca si pentru cele viitoare.
Pentru noi, candidatul ideal este, inainte de toate, pasionat de ceea ce face si increzator in fortele lui si ale asociatiei. Ne dorim un coleg energic si persuasiv care sa obtina parteneriate puternice alaturi de oameni si companii care sa aiba incredere in misiunea acestui ONG.

Descrierea jobului

Principalele responsabilitati:
Propunerea unui plan de fundraising.
Gasirea de noi parteneri.
Negocierea contractelor si mentinerea relatiei cu sponsorii/donatorii.
Managementul donatorilor si sponsorilor.
Organizarea evenimentelor ce au legatura cu strangerea de fonduri.
Participarea la diverse activitati/evenimente ce au ca scop stabilirea de parteneriate pentru atragere de fonduri.

Oferim un mediu de lucru dinamic si creativ, multe zambete din partea beneficiarilor nostri, oportunitatea de dezvoltare in cadrul unui ONG si punerea in practica a tuturor ideilor inovative. Programul este flexibil!

Descrierea companiei

Create Yourself este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit şi independentă, din România, care îşi asumă misiunea de a readuce educatia în prim-planul copiilor si tinerilor.

Expirat
Fundraiser  -  Asociatia Create Yourself

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close