Publicat 31 Iul 2020 | Reactualizat 30 Aug 2020 | Expiră 31 Aug 2020

FUNDRAISER WWF- FULL TIME, PLĂTIT

4 posturi
Expirat
Imaginează-ți un job unde nu contează vârsta sau experiența...
... doar ATITUDINEA și PASIUNEA pentru natură.
Ei bine, ce ai spune dacă acest job ar fi disponibil chiar acum, În București?
Te-am făcut curios?
Ce vei face?
Ne vei ajuta să protejăm cel mai de preț bun al nostru.
Îi vei inspira și convinge pe iubitorii naturii să se implice în proiectele WWF și să ne susțină prin debit direct cu o donație lunară. Astfel, mulțumită ție și generațiile viitoare se vor putea bucura de natură.
Este un job activ, de teren. Vei lucra în echipă, în zone cu trafic pietonal (Romană, Unirii, Victoriei, Pipera), D2D sau în spații comerciale, respectând măsurile de protecție. Ce îți iese ție?
Vei câștiga experiență care îți va folosi în fundraising, vânzări, publicitate, relații publice și alte domenii conexe.
Ai un salariu motivant, poți câștiga între 1100 lei și 4100 lei net ( plată pe oră + bonusuri)…sau chiar mai mult.
Te distrezi alături de echipă. Ne place să ne bucurăm de lucrurile faine pe care le facem, fie că ne jucăm pe playstation, vizităm zonele de proiect…și multe, multe altele.
Vei primi suport și training constant pentru a-ți atinge obiectivele.
Poti avea propria echipă de fundraiseri, dezvoltându-ți abilitățile de lider și implicit, vei avea un salariu mai mare.
Vei dezvolta talente care te vor ajuta oricând: de la tehnici de negociere în timp real la capacitatea de a-ți păstra calmul, optimismul și de a te descurca relaționând cu diferite tipuri de oameni.
Cum e job-ul prin ochii colegilor?

Alexandra: “Dintre toate job-urile, acesta mi se pare a fi mai mult decât un job obișnuit. De ce? Pentru că m-a ajutat să îmi depășesc limitele cu privire la discuțiile cu alți oameni,am reușit să îmi scot din minte anumite prejudecăți, am amintiri faine împreună cu o echipă foarte faină și vin în fiecare zi fericită la locul de muncă. Simt că prezența mea e important și că sunt o mică parte care face posibile proiectele WWF.”

Cine suntem?
La nivel internațional lucrăm în peste 100 de țări pentru conservarea naturii, în beneficiul oamenilor.
Suntem cu toții conectați la ADN-ul planetei. Natura este sursa noastră fundamentala pentru viață.
De aceea ne propunem să oprim degradarea Planetei, protejând biodiversitatea – toate speciile si ecosistemele care fac Pâmântul locuibil pentru oameni.
Tu ne poți ajuta…împreună putem salva pădurile și speciile emblemă ale Romaniei precum ursul, râsul și lupul.
Aplică acum, nu ai nimic de pierdut.
Mai avem 4 locuri disponibile…și nu știm cât vor mai rămâne așa.


Fondată în 1961, WWF este cea mai mare organizaţie internaţională de mediu. WWF are aproximativ 5 milioane de susţinători în întreaga lume şi o reţea activă în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. În România, WWF a readus zimbrii în Munţii Ţarcu după mai bine de 200 de ani, a salvat pădurile virgine şi tot WWF încearcă să salveze specii emblemă, cum sunt ursul, râsul sau sturionul.
Expirat
FUNDRAISER WWF- FULL TIME, PLĂTIT  -  WWF-BUCHAREST

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close