Functionar administrativ

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Un copil are nevoie de multe lucruri să crească: de iubire, grijă și încrederea unei familii, zâmbete, vorbe de suport și încurajare, de a se exprima liber și de a-și transforma dorințele în realitate. SOS Satele Copiilor România este o comunitate în care oamenii lucrează împreună pentru a asigura accesul la aceste lucruri care să sprijine dezvoltarea copiilor aflați în dificultate.

Cum ar fi să ai un loc de muncă prin care să contribui și tu la cel mai curajos cadou oferit copiilor de la SOS Satele Copiilor România: o copilărie cu veselie și un viitor mai sigur?

Despre tine:

-Ești absolvent de studii superioare (sau studii medii, cu experiență în posturi similare);
-O experiență minimă de lucru în posturi similare te-ar putea ajuta să te adaptezi mai bine activității;
-Ești în avantaj dacă cunoști limba engleză și ești dornic să ajuți cu diferitele traduceri;
-Ești un om de echipă, orientat către soluții și rezolvarea oricărei probleme;
-Prietenii te descriu ca fiind o persoană organizată, atentă la detalii și care știe să îți prioritizeze activitățile.

Descrierea jobului

Despre job:

-Vei organiza activitatea de secretariat, prin preluarea apelurilor telefonice, a corespondenței, clasificarea documentelor, arhivei, oferind suport fiecărui coleg privind aceste activități;
-Vei elabora și redacta documente și situații necesare colegilor pentru desfașurarea activității zilnice (adeverințe, împuterniciri, adrese etc);
-Vei oferi suport pentru diferitele evenimente organizate și desfășurate în locație;
-Te vei implica și în câteva dintre activitățile departamentului de Resurse Umane prin: întocmirea și redactarea de adeverințe, formulare și alte acte specifice activității; întocmirea și verificarea pontajelor; programări pentru medicina muncii;
-Vei oferi sprijin contabilului în ceea ce privește: gestionarea și administrarea donațiilor de produse primite în Programul București (primire, inventariere, distribuire, stocare) și întocmirea documentației specifice mișcării produselor; actualizarea permanentă a listelor de inventar ale locației.

Despre ce îți vom oferi:

-O cauză care îți va merge la suflet și tot atâtea feluri de a o face să se întâmple, într-o lume în care nevoia de a face lucruri cu sens e din ce în ce mai răsunătoare;
-Tichete de masă în valoare de 20 lei/zi;
-Primăvara vine și cu o primă de 8 Martie (nu facem diferențe dacă te numești ”Vlad”);
-O primă de Paște;
-O zi liberă aferentă zilei de naștere și o zi liberă de ziua Familiei;
-Zile suplimentare de concediu;
-Asigurare medicală privată de sănătate Allianz Țiriac;
-Acces la cărțile din biblioteca Bookster;
-Un spațiu de lucru cu care natura a fost generoasă;
-Participare la diferite formări, traininguri, schimburi de experiență cu alte echipe, conferințe, evenimente.

Descrierea companiei

Credem în faptul ca un copil are nevoie de multe lucruri să crească frumos și armonios. Un copil are nevoie de iubirea, grija și încrederea unei familii, de zâmbete, vorbe de suport și încurajare, de a se putea exprima liber și de a-și transforma dorințele în realitate.

Primul Sat SOS a fost infiintat în anul 1949 de către medicul Hermann Gmeiner în Tirol, Austria, cu scopul de a oferi copiilor ramasi orfani în urma celui de-al Doilea Război Mondial, o familie care sa ii iubească și sa ii crească în mijlocul unei noi comunități primitoare. Pana în prezent, SOS Children’s Villages Internațional este prezent în 136 de tari, reusind sa integreze peste 84 000 de copii și tineri în sistemul de îngrijire alternativa, în Satele SOS, sa sprijine 492 700 de copii și tineri și 90 600 de familii în cadrul programelor de intarire a familiei, sa ajute 300 000 de copii cu sistemul educational SOS și sa ofere 893 000 de servicii medicale anual. SOS Satele Copiilor România este o comunitate neguvernamentala în care oamenii lucrează împreuna pentru a asigura sprijinul și dezvoltarea copiilor aflati în dificultate. În cei 27 de ani de activitate ne mandrim cu 15 proiecte sociale și 15 000 de beneficiari anual.

La SOS Satele Copiilor România am construit trei Sate SOS în care sute de copii au crescut, au visat, au învățat și au devenit adulti responsabili și am ajutat sute de copii sa ramaana acasă alături de familie, în comunitatile vulnerabile. Pe scurt, SOS Satele Copiilor România este o organizatie umanitara, care ocroteste copii care nu pot fi ingrijiti de proprii părinți, asigurandu-le o familie substitutiva și un cămin permanent, pana la integrarea lor sociala și profesională sau pana la reintegrarea în familia naturala.

Ne dorim ca fiecare copil din Romania sa aibă o familie care sa îl iubească, sa îl respecte și sa ii ofere siguranța. De aceea, la SOS Satele Copiilor România avem misiunea de a oferi acestora o familie iubitoare și contribuim activ cu toate puterile noastre sa ii ajutam sa devină oameni responsabili și să se dezvolte armonios în comunitatile în care trăiesc. Acționăm ghidati de curaj, ne onoram promisiunile, avem încredere unii în ceilalți și oferim credibilitate.

Cum ar fi să ai un loc de muncă prin care să contribui și tu la cel mai curajos cadou oferit copiilor de la SOS Satele Copiilor România: o copilărie cu veselie și un viitor mai sigur? Cum vei face asta? Învățându-i pe părinți să își descopere și valorifice potențialul, contribuind la creșterea stimei de sine și ajutăndu-i să își îmbunătățească abilitățile parentale. Și câteva lucruri în plus.

Împreuna putem sa oferim copiilor o familie iubitoare, sa sustinem familiile vulnerabile, sa promovam drepturile copiilor și sa le oferim o educatie pana la maturitate.

Publicat 18 mai 2022 Reactualizat 15 iun. 2022 Expiră 17 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.