Functionar administrativ

RCS & RDS - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal


Bune abilitati de comunicare si relatii de lucru eficiente cu colegii din diverse departamente;
Persoana dinamica, cu capacitate de organizare si atentie la detalii;
Printre atuu-rile sale regasim: corectitudine, tenacitate, seriozitate, atitudine proactive in relatiile cu oamenii;
Bune abilitati de negociere;

Descrierea jobului

Asigurarea reparatiilor si intretinerii instalatiilor termice si sanitare, cat si a intretinerii spatiilor cladirii si a punctelor de prezenta RCS&RDS;
Supravegherea activitatii de ingrijire a cladirii;
Aprovizionarea cladirii cu materiale de igiena, dar si a materialor de protocol pentru secretariat;
Aprovizionarea cu materiale (inclusiv logistica descarcarii) si birotica, inclusiv distributie in toate punctele de prezenta din filiala;
Urmarirea consumului la utilitati;
Mentinerea relatiilor cu institutii autoritati abilitate;

Descrierea companiei

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de servicii integrate de comunicatii din regiune, furnizand servicii sub brandul Digi in Romania, Ungaria, Spania si Italia. In prezent, compania este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit, sub brandul Digi TV, de servicii de internet, sub brandul Digi Net, dar si un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa, Digi Tel si telefonie mobila, Digi Mobil, care este in continua crestere si dezvoltare. Compania detine singura televiziune de stiri din Romania in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii regionale, 4 canale de sport, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv, 5 posturi de radio: DIGI FM, Pro FM, INFO PRO, MUSIC FM si DANCE FM.

"Candidatul confirma, prin transmiterea candidaturii sale pentru pozitia descrisa mai sus, ca a citit Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidatilor in procesul de recrutare", disponibila pe www.digiromania.ro/ Protectia datelor cu caracter personal."

Publicat 4 mai 2022 Reactualizat 11 mai 2022 Expiră 3 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.