Front Desk(Receptie STOMATOLOGIE)

HOB CLINIC GROUP SRL
3 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Descrierea jobului

😍 𝐍𝐄 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐌 𝐄𝐂𝐇𝐈𝐏𝐀
🥇 Hai sa fii parte din cea mai experimentata echipa din Romania!

Cautam:

𝟏.𝐀𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥𝐚 (cu experienta 2-3 ani in domeniul stomatologiei)

𝟐. 𝐅𝐫𝐨𝐧𝐭 𝐃𝐞𝐬𝐤 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐞𝐫 (experienta 1-2 ani in domeniul stomatologiei)

Nu vrem sa facem descrieri tipice de angajare insa te putem asisgura ca la noi pe primul loc sunt oamenii iar cu asta spunem tot!

🙏Te asteptam cu bratele deschise!

NU TREBUIE STIUTE TOATE LIMBILE SELECTATE !

Descrierea companiei

Despre noi

Clinica House of Beauty Clinic gazduieste cei mai buni specialisti in domeniu recunoscuti international pentru succesele si perfectiunea redata pe chipul persoanelor publice care s-au lasat pe mana lor.

Echipa noastra este onorata sa raspunda asteptarilor dumneavoastra in materie de estetica faciala si dentara.

Ne uneste o pasiune necontenita fata de tot ce inseamna estetica faciala si dentara, perfectiune si frumos si vrem sa ducem totul la cele mai inalte standarde cu ajutorul recuzitei constant actualizate de care dispunem.

Considerăm că doar prin pasiune, răbdare și grijă față de pacient putem atinge aceste obiective. Dorim ca relația noastră cu pacienții să fie deschisă, caldă, durabilă, pentru a crea o atmosferă relaxantă, în care lucrăm eficient și cu plăcere. Astfel, pacienții pot elimina frica de stomatolog și pot veni cu plăcere într-un loc unde vor fi întâmpinați cu căldură și vor fi tratați cu grijă.

Ne bucurăm de fiecare reușită, de fiecare caz rezolvat și de fiecare zâmbet pe care am putut să-l readucem pe fețele pacienților, deoarece credem că adevărații specialiști învață din realizari. Suntem umani și prietenoși, înțelegem durerile precum și visele pacienților, și nu ne mulțumim decât atunci când pe fețele lor a reapărut zâmbetul de fericire.

Atunci cand pasiunea si profesionalismul se reunesc in mainile unui medic devotat esteticii, apar proiecte unice de calibrul House of Beauty Clinic.

House of Beauty Clinic constituie un concept unic si indraznet in Romania, gandit si proiectat prin optica lui Jona Yousif, stomatologul care a redefinit standardele esteticii dentare in randul persoanelor publice din Romania.

Prin comprimarea procedurilor de estetica dentara si estetica faciala, dr. Jona Yousif isi doreste sa ofere o experienta placuta, eficienta si completa pacientilor sai. Astfel, zambetul de Hollywood este mai bine pus in valoare prin interventii de countouring, pentru un plus de expresivitate.

House of Beauty Clinic isi propune sa va onoreze asteptarile in materie de estetica prin desavarsirea unui zambet perfect, la set cu cele mai exclusiviste proceduri de intretinere si estetica faciala dedicate cu aceeasi pricepere nevoilor curente ale doamnelor si domnilor.

Publicat 10 Oct. 2022 Expiră 9 Nov. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.