Publicat 01 Feb 2021 | Expiră 04 Mar 2021

Front Desk Officer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana cu abilitati deosebite de comunicare si foarte atenta la detalii. Experienta anterioara intr-un post similar, ideal in domeniul medical este un avantaj major.

Descrierea jobului

Gestionarea programarilor pacientilor clinicii prin telefon, whatsapp, email.
Primirea pacientilor in clinica, completarea detaliilor personale, consimtamintelor medicale, altor documente precum si indrumarea pacietilor in clinica.
Facturarea / incasarea serviciilor medicale.
Organizarea receptiei - primirea si distribuirea documentelor, relatia cu curierii, stocul de consumabile...etc.

Descrierea companiei

Clario este o clinica privata specializata exclusiv in oftalmologie, chirurgie, consultatii, investigatii si optica medicala. La Clario oferim servicii medicale premium, asigurate de o echipa de medici, asistenti si opticieni cu experienta si aflati intr-un proces de pregatire continua. Echipa Clario se bazeaza pe aparatura medicala de ultima generatie achizitionata in urma unor investitii majore.

Expirat
Front Desk Officer  -  Clario Oftalmologie

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close