Front Desk Officer @ Laborator Aspen Dentar

DENT ESTET CLINIC SA 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

ASPEN este primul laborator de tehnică dentară propriu din grupul de clinici DENT ESTET, creat pentru a oferi soluții estetice de înaltă acuratețe tuturor pacienților noștri.

Tehnologia utilizată în cadrul laboratorului ASPEN se deosebește prin faptul că eficientizează timpul de lucru al medicului și oferă pacienților în mai puțîn de 24 de ore un produs cu un înalt grad de estetică și perfect funcțional, fără a compromite calitatea lucrării sau a actului medical.
Front Desk Officer se asigură că lucrările protetice sunt finalizate și predate în timp util, asigură transmiterea completă și corectă a informațiilor în cadrul departamentului și se implică activ în acțiuni organizatorice care urmăresc buna desfășurare a activității.


Profilul ideal:
 • Integritate, corectitudine și devotament

 • Atitudine și comportament pozitive cu ajutorul cărora să relaționezi într-un mod constructiv și non-conflictual cu angajații și colaboratorii clinicilor

 • Capacitatea de organizare eficientă a activităților și prioritizarea lor în funcție de importanța și urgența lor

 • Inițiativa concretizată prin motivare și determinare în găsirea și aplicarea de soluții optime care să contribuie la prevenția sau depășirea obstacolelor întâmpinate

 • Studii superioare finalizate

 • Cunoștințe avansate de operare PC (MS Office) în special Microsoft Excel

Descrierea jobului

Principalele activități ale jobului:
 • Înregistrarea amprentelor / lucrărilor în tabelul excel
 • Preluarea apelurilor / e-mailurilor de la angajați, colaboratori
 • Scanarea biletelor de laborator și distribuirea amprentelor către tehnician în funcție de tipul lucrării
 • Verificarea termenelor de livrare în timp util pentru lucrările protetice
 • Face recepția livrărilor, pachetelor, corespondenței primite pentru a fi conform comenzilor și le direcționează către destinatari în timp util
 • Deschide și închide recepția laboratorului conform protocolului intern, pentru a parcurge toate etapele într-un mod cât mai eficient

Descrierea companiei

Grupul DENT ESTET este, în prezent, lider de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România și include 15 clinici destinate adulților, copiilor și adolescenților în 8 mari orașe din țară: București, Timișoara, Sibiu, Brașov, Ploiești, Cluj-Napoca, Oradea și Craiova, Toate acestea reunesc un număr de 85 de săli de tratament echipate la standarde hi-tech, 3 divizii de excelență unice în România (Implant Division, Aesthetic Division și Advanced Orthodontic Division), primul laborator de tehnică dentară digitală – Aspen, 8 centre integrate de radiografie digitală și studiouri foto Digital Smile Design, 5 cabinete de psihologie și un program educațional de management medical.

DENT ESTET își propune să ofere fiecărui pacient cea mai frumoasă experiență în cabinetul stomatologic, care să se ridice la standardele occidentale pentru care suntem recunoscuți din 1999.

Acest statut nu ar fi fost posibil fără echipa care ne-a fost aproape de la început, a celor care conturează povestea DENT ESTET. Din anul 1999, ne-am dezvoltat permanent, numărul angajaților ajungând în prezent la peste 450, dintre care 155 sunt medici specializați în toate ramurile stomatologiei. De asemenea, politica de dezvoltare a vizat și departamentele conexe de HR, Marketing, Comunicare, Achiziții, Patient Care, Financiar-Contabil și Administrativ.

Toate acestea funcționează unitar pentru a respecta obiectivul stabilit de la început: satisfacția pacientului. Iar cei peste 200.000 de pacienți sunt dovada că am reușit.

Te invităm să descoperi oportunitățile pe care DENT ESTET ți le oferă pentru a-ți atinge și tu obiectivele profesionale! Suntem o echipă care recunoaște meritele și ți le răsplătește la adevărata valoare.

Publicat 29 Sept. 2022 Reactualizat 27 Oct. 2022 Expiră 29 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.