Front Desk Officer @ DENT ESTET

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Te așteptăm în echipa noastră!

DENT ESTET este lider în stomatologie nu doar datorită celor mai noi tehnologii folosite în tratarea pacienților săi, ci și datorită standardele occidentale oferite, pentru care suntem recunoscuți din 1999.

La DENT ESTET nu oferim doar servicii dе înaltă calitate, ci și o experiență stomatologică cu totul excepțională, care se conturează încă dе la prima interacțiune.

De aceea, Reprezentantul Front-Desk este cartea dе vizită a clinicii la primul contact cu pacientul și vorbește despre standardele noastre. Acesta trebuie să fie responsabil, încrezător, convingător, zâmbitor și, cel mai important, să trateze pacientul exact așa cum și-ar dori el însuși să fie tratat într-o clinică DENT ESTET.

Dacă profilul tău corespunde viziunii și cerințelor noastre, te invităm să aplici pentru oportunitatea dе a deveni membru al echipei DENT ESTET.


PROFILUL FRONT DESK OFFICER
 • Abilități dе client service care să îți permită să comunici într-un mod profesionist cu pacienții
 • Atitudine și comportament pozitive cu ajutorul cărora să relaționezi într-un mod constructiv și non-conflictual cu pacienții, angajații și colaboratorii clinicilor
 • Capacitatea dе organizare eficientă a activităților și prioritizarea lor în funcție dе importanța și urgența lor
 • Inițiativa concretizată prin motivare și determinare în găsirea și aplicarea dе soluții optime care să contribuie la prevenția sau depășirea obstacolelor întâmpinate
 • Integritate, corectitudine și devotament
 • Studii superioare finalizate sau in curs dе finalizare
 • Cunoștințe dе limba engleză la nivel avansat
 • Cunoștințe dе operare PC (MS Office)

Descrierea jobului

PRINCIPALELE ACTIVITATI ALE POSTULUI:

Programarea paciеntilor:
 • Anаlizeaza solicitarea dе programаre primita: vеrbаl (colеg / pаcient), telеfonic sau pе еmail pеntru а intеlege corect nevoia pacientului;
 • Cauta / verifica pacientul in baza de dateCustomer Care:Respecta procedurile de lucru privind programarile
 • Stapaneste si aplica tehnici de gestionare a conflictelor, actionand calm, dar prompt in situatiile critice
 • Preia pacientul intrat in clínica cu maxim de profesionalism
 • Transmite in timp eficient informatiile primite de la pacienti, asigurand astfel comunicarea interdepartamentala;

Contabilitate primara:
 • Opereaza pe casa de marcat suma achitată de pacient conform modalităţii de plată (card/cash)
 • Tine evidenta registrului de casa si se asigura de corectitudinea acestuia

Activitati de secretariat si protocol:
 • Face receptia livrarilor, pachetelor, corespondentei primite pentru a fi conform comenzilor si le directioneaza catre destinatari in timp util
 • Deschide si inchide clínica conform protocolului intern, pentru a parcurge toate etapele intr.-un mod cat mai eficient
 • Se ocupa de servirea invitatilor si pacientilor, dand dovada de profesionalism

Descrierea companiei

Grupul DENT ESTET este, în prezent, lider de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România și include 15 clinici destinate adulților, copiilor și adolescenților în 8 mari orașe din țară: București, Timișoara, Sibiu, Brașov, Ploiești, Cluj-Napoca, Oradea și Craiova, Toate acestea reunesc un număr de 85 de săli de tratament echipate la standarde hi-tech, 3 divizii de excelență unice în România (Implant Division, Aesthetic Division și Advanced Orthodontic Division), primul laborator de tehnică dentară digitală – Aspen, 8 centre integrate de radiografie digitală și studiouri foto Digital Smile Design, 5 cabinete de psihologie și un program educațional de management medical.

DENT ESTET își propune să ofere fiecărui pacient cea mai frumoasă experiență în cabinetul stomatologic, care să se ridice la standardele occidentale pentru care suntem recunoscuți din 1999.

Acest statut nu ar fi fost posibil fără echipa care ne-a fost aproape de la început, a celor care conturează povestea DENT ESTET. Din anul 1999, ne-am dezvoltat permanent, numărul angajaților ajungând în prezent la peste 450, dintre care 155 sunt medici specializați în toate ramurile stomatologiei. De asemenea, politica de dezvoltare a vizat și departamentele conexe de HR, Marketing, Comunicare, Achiziții, Patient Care, Financiar-Contabil și Administrativ.

Toate acestea funcționează unitar pentru a respecta obiectivul stabilit de la început: satisfacția pacientului. Iar cei peste 200.000 de pacienți sunt dovada că am reușit.

Te invităm să descoperi oportunitățile pe care DENT ESTET ți le oferă pentru a-ți atinge și tu obiectivele profesionale! Suntem o echipă care recunoaște meritele și ți le răsplătește la adevărata valoare.

Publicat 28 apr. 2022 Reactualizat 26 mai 2022 Expiră 28 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.