Front Desk Officer -Clinici Medicover

Medicover 2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Vino sa ne cunoastem!

Iti place sa relationezi cu ceilalti si sa gasesti solutii pentru problemele intampinate? Ai dorinta reala de a-i ajuta pe ceilalti si esti interesat sa inveti si sa te dezvolti? Credem cu tarie ca poti face parte din echipa noastra. Avem posturi disponibile, in echipe de oameni dedicati si cu potential de dezvoltare.

In acest job vei putea relationa cu numerosi oameni cu povesti diferite, vei avea sentimentul ca ajuti pe ceilalti si ca rezolvi o multime de lucruri la sfarsitul fiecare zile si, cel mai important, vei putea sa te exprimi si sa iei initiativa pentru a oferi solutii clientilor, in cazul nostru, pacientii Medicover.

Iata ce ne dorim de la viitorul nostru coleg:
- studii medii/superioare finalizate;
- cunostinte bune de utilizare a calculatorului (word, internet);
- cunostinte medii de limba engleza;
- minim 3 luni experienta in lucrul cu clientii;
- bune abilitati de prezentare si comunicare.

Descrierea jobului

Asa va arata jobul tau:
- Vei intampina pacientii care sosesc in clinica si ii vei indruma catre sala de asteptare, respectiv cabinetul medical unde are loc consultatia;
- Vei fi aproape de medicii nostri pentru a oferi servicii de calitate pacientilor nostri;
- Vei oferi ajutorul/suportul in vederea programarii pacientilor la diferite consultatii/investigatii medicale;
- Vei incasa contravaloarea serviciilor medicale si vei completa facturi fiscale;
- Vei clasa si arhiva rezultatele,fisele sau dosarele medicale si cererile pacientilor nostri;
- Vei inmana rezultatele analizelor;
- Vei prelua si vei distribui corespondenta.

Ce iti oferim noi:
- Iti construim si dezvoltam o cariera pe termen lung intr-o companie de traditie pe piata serviciilor medicale din Romania;
- Iti oferim oportunitatea de a-ti desfasura activitatea la standarde internationale impreuna cu o echipa de profesionisti;
- In functie de rol iti oferim programe de training specializate;
- Pentru ca timpul este important pentru noi toti iti oferim program de lucru flexibil (in ture);
- Program spital – in ture de 12 ore ( 12/24; 12/48 ) de la 07:00-19:00 si de la 19:00-07:00.
- Pachet complex de beneficii medicale pentru tine si familie.

Descrierea companiei

Prin intermediul celor 100 de centre medicale, 4 spitale si 80 de laboratoare Synevo, Grupul de Companii Medicover are grija de sanatatea a 5 milioane de clienti, reprezentand unul din cei mai importanti furnizori internationali de servicii medicale si diagnostic.

Compania a fost fondata in 1995 din dorinta de a raspunde cererii de servicii medicale de inalta calitate in crestere si s-a extins rapid. Medicover are origini suedeze, isi desfasoara activitatea in 14 tari (Romania, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), iar echipa noastra are peste 10 500 de membri (din care peste 6 500 sunt medici si asistenti medicali), ceea ce ne pozitioneaza ca cel mai mare angajator din domeniul medical din Europa Centrala si de Est.

De-a lungul celor 22 de ani de activitate in domeniul serviciilor medicale private, Medicover Romania este singura companie privata de ingrijire medicala si diagnostic cu experienta internationala si continua sa se dezvolte investind in oameni si echipamente, obiectivul sau major fiind imbunatatirea calitatii vietii. Valorile in care credem si care ne reprezinta sunt: integritatea, asumarea responsabilitatii, pasiunea pentru calitate, energia antreprenoriala si spiritul de echipa.

In Romania Medicover detine doua spitale multidisciplinare in Bucuresti si in Oradea si o retea de 38 clinici proprii in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Galati, Pitesti, Brasov si zona Olteniei.

Misiunea Medicover este de a contribui la starea de sanatate a pacientilor nostri, deoarece siguranta acestora este esentiala in orice situatie. Ne dorim sa contribuim la imbunatatirea calitatii vietii prin servicii medicale de inalta calitate si profesionalism.

Succesul companiei si reusita indeplinirii misiunii Medicover se datoreaza echipei de specialisti pasionati si foarte bine instruiti, ce stiu ca doar prin spiritul de echipa ne putem unii competentele si ne putem impartasi meritele spre succesele viitorare.

Daca iti doresti sa te alaturi misiunii Medicover, esti pasionat, onest si urmaresti continuu excelenta, te asteptam sa faci parte din echipa noastra! Impreuna putem imbunatatii calitatea vietii!

Afla mai multe despre noi accesand site-ul www.medicover.ro.

Publicat 22 Sept. 2022 Expiră 22 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.