FRIZER/COAFOR CANIN

PET PRODUCT SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Experienta pe un post similar reprezinta un avantaj;
Compania ofera training dе specializare (pentru grooming, tuns/frezat, toaletat animale).
Sa fie o persoana care iubeste si respecta animalele;
Sa aiba bune abilitati dе comunicare;
Rabdare si intelegere pentru animal;
Disponibilitate dе lucru si in zilele dе weekend .

Descrierea jobului

Frizer pentru salon de cosmeticа caninа
Cosmetizarea animalеlor (tuns, spalаt, tаiаt unghii, еtc);
Prеzеntаrea informаtiilor dеsprе servicii si produse cаtre cliеnti;
Mentinerea curateniei in salon;
Intretinerea echipamentelor.
Oferta (bonusuri, beneficii)Posibilitate de dezvoltare profesionala/ training pentru perfectionare in acest domeniu ;
Mediu de lucru profesionist, competitiv;
Pachet motivant format din salariu fix+bonus+bonuri de masa.

Descrierea companiei

PET PRODUCT SRL (ANIMAX) este o companie localizata in Bucuresti si este una dintre cele mai mari companii importatoare si distribuitoare de produse de hrana si accesorii destinate animalelor de companie. Compania PET PRODUCT SRL a fost infiintata in anul 1998, iar in anul 2001 a deschis primul magazin Animax.

Animax s-a dovedit unul dintre cele mai importante marci inregistrate de pe piata de profil, a captat popularitate rapid printre toti iubitorii de animale, iar extinderea lantului de petshopuri s-a dezvoltat in mai multe zone ale Bucurestiului, precum si in alte zone ale tarii.In prezent, firma are puncte de lucru in marile orase ale tarii si un personal de peste 500 angajati.

De-a lungul celor peste 20 de ani de experienta, Animax a invatat ca fiecare animalut este unic in felul sau si are nevoi diferite. Pentru asta, magazinele Animax ofera o gama variata de produse de inalta calitate din care clientii pot alege ceea ce se potriveste animalutului sau de companie - de la hrana, delicatese, accesorii, produse de igiena si intretinere, pana la jucarii, toate sunt atent selectionate de la cei mai renumiti producatori din lume pentru a satisface si cele mai exigente preferinte. De asemenea, cei care nu au inca un prieten necuvantator sau vor sa isi imbogateasca familia de animalute cu un nou membru, pot alege din magazinele Animax un simpatic catelus, o pisicuta, un papagal colorat, un hamster jucaus, un acvariu cu pesti sau, de ce nu, o reptila.

Structura companiei, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor, permit adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii Animax au ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor. Decorul viu colorat, amenajarea, personalul bine pregatit si atmosfera placuta sunt doar cateva motive pentru care clientii revin intotdeauna cu placere la cumparaturi. Animax urmareste satisfacerea clientilor la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Hai si tu in echipa Animax sa aducem bucurie animalutelor de companie!

Publicat 8 oct. 2021 Reactualizat 4 dec. 2021 Expiră 4 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos