Publicat 04 Oct 2007 | Expiră 04 Oct 2007

fotomodele

CONFIDENTIAL
15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana dinamica si interesanta, cu trasaturi atragatoare cu varsta intre 18 si 25 de ani.

Descrierea jobului

Fotograf, caut fotomodele pentru sedinte foto de 2-4 ore in diferite locatii stabilite de comun acord. Modurile fotografice abordate sunt, printre altele: casual wear, sports wear, fashion, portret, lenjerie intima, nud artistic, etc.

Pentru a aplica, trimiteti pe email modelscastings@gmail.com o scurta descriere personala, datele de contact si 3-5 fotografii cat mai reprezentative.

Oferta consta in voluntariat din partea ambelor parti, putandu-se asigura si machiaj profesional, dar se negociaza in functie de complexitatea sedintei foto si a tipului fotografic abordat. In urma sedintei foto, fotomodelul primeste fotografii in format electronic, si 5-10 dintre cele mai bune fotografii pe suport de hartie in formatul 13x18. Drepturile de autor si de publicare asupra fotografiilor revine fotografului (se semneaza contract). Fotografiile primite de model, pot ajuta in cariera sa, iar la cerere se realizeaza un album foto cu cele mai reusite fotografii.

Anuntul este valabil pentru Bucuresti si orasele apropiate (aprox. 150km), iar email-urile fara fotografii nu vor fi luate in considerare.

Descrierea companiei

Fotograf

Expirat

Angajator CONFIDENTIAL

Angajatorul a ales ca denumirea companiei să nu fie făcută publică.

Numele companiei va fi dezvăluit doar celor ce vor fi contactați de către angajator.

fotomodele  -  CONFIDENTIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close