Publicat 07 Ian 2006 | Reactualizat 08 Ian 2006 | Expiră 07 Feb 2006

fotomodel

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

sex feminin, atragator, fara inhibitii, impudic, dezinvolt, fara responsabilitati.

Descrierea jobului

jobul consta in executarea de catre fotomodel a fotografiilor si filmelor impuse de clientii nostri pentru a fi publicate pe situri erotice din usa. fotomodelul lucreaza pe baza de contract (nu este importanta exclusivitatea), contract prin care fotomodelul este remunerat si cedeaza drepturile de autor asupra materialelor realizate companiei noastre. Plata se face in numerar in functie de calitatile fotomodelului pana la 300 euro/h. Sedintele foto se realizeaza in Romania in studiouri inchiriate sau in Olanda pentru fotomodelele pentru care optam pentru angajament de tip permanent. Fotomodelul nu trebuie sa fie o persoana pudica, sa aiba reticente in publicarea materialelor sale nud pe situri erotice. Nu se accepta fotomodele cu semne vizibile pe corp (cicatrice). Genul fotografiilor si filmelor sunt de tip softcore si erotic-art. Este exclusa pornografia, sexul si contactele cu barbati sau femei de orice tip. Fotomodelul trebuie sa faca dovada faptului ca a implinit 18 ani. Sedintele foto se realizeaza in prezenta unui asistent feminin desemnat de compania noastra sau a unui reprezentant al fotomodelului la alegerea acestuia.

Descrierea companiei

Studio profesional foto-video care executa cu echipament si fotografi profesionisti la comanda siturilor erotice materiale erotice.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

fotomodel  -  Seductive Pictures Ltd.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close