Földgáz elosztóvezeték kezelő (194868)

Delgaz Grid 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

 • Szükséges tanulmányok: Középfokú műszaki tanulmányok és szakképesítés a munkahelyen, ANRE: EGD-fokozatú engedély
 • Szükséges tapasztalat: Legalább 1 év szakmai tapasztalat

Descrierea jobului

 • A földgázelosztó rendszer karbantartása nem oldódik meg önmagától. Ezért van szükségünk a segítségedre, hogy elvégezd a gázhálózat (vezetékek, csatlakozások, elzárószerkezetek és ezek aknái), illetve a szabályozó- és mérőállomások ellenőrzését
 • Néha a földgázelosztó rendszer meghibásodik, és ilyenkor lépsz te közbe, elvégzed a helyreállítási munkákat, ideértve a gázellátás megszakítását/újraindítását is
 • Szükségünk van olyan emberekre, akik elvégzik a beruházási munkákkal kapcsolatos csatlakozások/vezetékek üzembe helyezését a földgázelosztó hálózaton
 • Elkerülhetetlenül, a létező csapszekrényeknek szükségük van tisztításra, az eldugultak a nulla szintre kell legyenek hozva, és egyes esetekben a hiányzó csapszekrényeket pótolni kell. Ebben az esetben te foglalkozzol ezek karbantartásával, az optimális működés érdekében.
 • Számítunk rád, amikor a GIS számára szükséges és a gázelosztó hálózatokra vonatkozó földrajzi koordináták mérési műveleteit kell elvégezni.
Elvégzel a beosztásodhoz nyilvánvaló módon kapcsolódó egyéb feladatokat, ismereteidhez és képességeidhez illesztve


Mit ajánl a mi társaságunk
 • Mi többet nyújtunk számodra mint egy munkabér: Ajándékokat kapsz életed fontos eseményeinek alkalmával, mint például a házasságkötés, június 1, és a lista folytatódik. Kiválóan végzed a munkádat? Egyike lehetsz azoknak, akik teljesítmény bónuszban részesülnek. Ha távol lakol a székhelytől, elszámoljuk az ingázással járó költségedet.
 • Könnyen fizetsz az ebédjegyekkel: Az ebédjegyeid egy kártyára vannak feltöltve, amellyel érintés nélkül fizethetsz.
 • Örömmel, egészségesen és biztonságban dolgozzol: Magán egészségbiztosításod van. Ha látásjavító szemüveget vásárolsz, mi fedezzük a szemüveg árának egy részét. A pandémia időtartama alatt otthonról is dolgozhatsz, ha a tevékenységed jellege megengedi ezt. Mi otthonról írjuk ezt a hirdetést. Egyesek közülünk terepen dolgoznak, de biztonságban.
 • Két nyugdíjat kapsz, miután már nem fogsz dolgozni: Lehetséges. Az önkéntes magánnyugdíj révén kiegészítő jövedelemhez juthatsz, az állami nyugdíj mellett.
 • Duplán vagy fizetve amikor szabadságra mész: Igen, jól olvastad.. Szabadság jutalékban részesülsz! Sőt, több szabadnapban részesülsz más társaságok alkalmazottaihoz képest. Miután visszatérsz a szabadságról, mi elszámoljuk a turisztikai szolgáltatások értékének egy részét. .
 • A fejlesztésre helyezzük a hangsúlyt: Mellettünk folyamatosan fejlődsz, workshop-ok, képzések és új tanusítások révén.

Descrierea companiei

Képzeld el, milyen lenne ha az ötleteid meg lennének hallgatva és esélyed lenne ezeket megvalósítani is a gyakorlatban. Hogy lehetőséged legyen egy nemzetközi környezetben fejlődni, olyan emberek mellett, akik nem csupán munkatársaid lesznek. Munkád ki fog hatni a közösségre és a környezetre is. Több, mint 6000 munkatárssal rendelkezünk Romániában, 15 éve forgalmazunk és szolgáltatunk villamos áramot, földgázt, illetve energetikai megoldásokat biztosítunk. Az E.ON társaságnál egy ügyfélorientált, stabil és biztos munkakörnyezetet fogsz találni. Ragad meg a lehetőséget, hogy egy neked megfelelő ágazatban képesítsed magad, vagy hogy új ágazatokban szerez ismereteket és képességeket. Te választasz. Mi arra törekszünk, hogy neked jó legyen.
Publicat 7 Iun. 2022 Reactualizat 5 Iul. 2022 Expiră 7 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.