Fochist/lacatus mecanic

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Persoană cu calificare dе lăcătuș/fochist;
- Experiență de minim 1 an în domeniu;
- Îndemânare, precizie, rigurozitate și perseverență;
- Persoană responsabilă și serioasă cu capacitate de analiză, atenție la detalii și de a sesiza defectele.

Descrierea jobului

- Asigurarea funcționării și întreținerii cazanelor de abur, apa fierbinte și a instalațiilor anexe, după procedurile și instrucțiunile de lucru specifice stabilite pe instalație;
- Răspunde de funcționarea în condiții de siguranță de echipamentele de sub incidență ISCIR (centrale termice, recipienți);
- Asigură funcționarea mașinilor, utilajelor și a echipamentelor mecanice;
- Execută lucrări de întreținere curentă conform prescripțiilor specifice fiecărui utilaj;
- Determină cauzele defecțiunii după tipul acesteia, condițiile de apariție și evidențele de întreținere reparații existente, raportează defecțiunile constatate, cauzele care le-au generat și propune măsuri de remediere.

Descrierea companiei

Somaco Grup Prefabricate este unul dintre cei mai mari producători de elemente prefabricate din beton utilizate în domeniul infrastructurii rutiere, electrice și de apă canal, precum și al construcției centrelor comerciale, logistice sau de producţie din țară. De asemenea, Somaco este unul dintre cei mari producători de beton celular autoclavizat (BCA) din țară, brandul cel mai căutat în regiunea Moldova. Deținem 6 fabrici (Adjud, Buzău, Roman, Teiuș, Târgoviște și Timișoara) și începând cu 1 noiembrie 2019, Somaco Grup Prefabricate face cu mândrie parte din grupul LafargeHolcim.

Publicat 6 mai 2022 Expiră 5 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.