Publicat 21 Apr 2021 | Reactualizat 05 Mai 2021 | Expiră 21 Mai 2021

Fleet Card Area Sales Manager (Vest)

1 post

Candidatul ideal

- Bune abilitati organizatorice si relationare interpersonala;
- Buna cunoastere a tehnicilor dе negociere;
- Atentie distributiva si atitudine proactiva;
- Orientat catre solutionarea problemelor;
- Deschidere la nou, spirit dе initiativa;
- Cunostinte dе operare PC (Word, Excel, Outlook);
- Experienta profesionala: minim 2 ani pe un post similar;
- Studii superioare;
- Permis dе conducere categoria B;
- Disponibilitate pentru deplasari 60%

Descrierea jobului

- Responsаbil de optimizarea vаnzarilor pе zona alocаta, in conformitate cu politica si strategia companiei;
- Prospecteaza piata in vederea identificarii clientilor potentiali si a oportunitatilor de dezvoltare a portofoliului;
- Contаcteaza, stabilеstе si participa la intalniri cu cliеntii;
- Negociаza contracte in limitele de competenta stabilite prin politica companiei;
- Urmareste derularea contractelor, respectarea termenelor de plata si a limitelor de credit;
- Negociaza si gestioneaza intelegerile de plata in vederea recuperarii debitelor restante;
- Consiliaza clientii oferindu-le solutiile optime in vederea derularii contractului in conformitate cu politica si strategia companiei;
- Monitorizeaza si analizeaza periodic volumul vanzarilor;
- Intocmeste rapoarte de activitate.

Descrierea companiei

SOCAR este o companie renumita la nivel mondial pentru activitatea sa de productie de petrol si gaze naturale, detinuta de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic). Este o companie petroliera de stat ce investeste anual miliarde de dolari in infrastructura de transport. De asemenea, SOCAR este angrenata in plan european in proiecte cheie, menite sa creasca securitatea energetica a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.

Incepand cu anul 2011, compania a intrat pe piata din Romania prin SOCAR Petroleum SA, prin crearea si consolidarea unei retele nationale de benzinarii, devenind astfel unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata distributiei de carburanti din tara noastra. In prezent, compania detine o retea de 63 de statii de distributie carburanti in 25 judete: Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Cluj, Dambovita, Dolj, Gorj, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Neamt, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timis, Valcea si Vrancea, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata distributiei de carburanti din nord-estul tarii.

Benzinariile SOCAR comercializeaza carburanti care respecta toate normele europene in domeniu, misiunea companiei fiind de a fi aproape de toti cei care doresc sa isi alimenteze in siguranta autovehiculele. Pe langa spatii de alimentare carburant, incarcare electrica si spalatorii auto, benzinariile SOCAR detin si un spatiu dedicat comercializarii de produse alimentare (produsele vedeta fiind cele traditionale din Azerbaijan – cafea la nisip si suc de rodie), produse proaspete de patiserie si fast food, accesorii pentru masina, roviniete, plata facturi, reincarcari, si multe altele.

Pentru ca oamenii sunt cea mai valoroasa resursa si credem ca ei sunt adevaratul motor al companiei SOCAR, pana in prezent, am reusit sa cream in Romania, peste 700 de locuri de munca si nu ne oprim aici.

Mai multe detalii despre noi puteti gasi pe http://www.socar.ro/

Fleet Card Area Sales Manager (Vest)  -  S.C. SOCAR PETROLEUM S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close