Publicat 10 Mai 2019 | Expiră 10 Iun 2019

FINISORI PARDOSELI INDUSTRIALE pana la 750 EURO/ sapt. (NET)

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

FINISORI BETON PARDOSELI INDUSTRIALE

ODL Personnel Ltd recruteaza urgent Finisori Beton pardoseli industrial/ Operatori Elicopter Finisare Beton pentru clientul sau, unul dintre cei mai mari contractori de finisaj beton (pardoseli industriale) din UK, Irlanda, Danemarca, Belgia si Olanda.

Se cer:

- experienta anterioara in domeniul finisajului de pardoseli de beton - fie cu elicopter dublu de finisare beton, fie cu slefuitoare manuale de pardoseli de beton;

- Cunostinte de limba engleza (preferabil, dar nu obligatoriu);

- Flexibilitate si deschidere in a calatori in scop profesional atat in UK, cat si in Belgia, Olanda, Danemarca etc.

- Capacitate de invatare si deschidere catre nou;

- Carnet de conducere (preferabil, dar nu obligatoriu).

Se ofera rate competitive in mediu international, cazare, indemnizatii, concediu anual platit, oportunitati pe termen lung, precum si de oportunitati de permanentizare a rolurilor. Costurile de transport sunt de asemenea asigurate indiferent de locatia job-ului. Pentru finisorii cu experienta, salariul net oferit dupa perioada de training si evaluare poate ajunge la cca 750 Euro/ saptamana.

Veti avea oportunitatea de a lucra intr-un mediu profesional, de a invata de la cei mai buni si de a obtine contract permanent direct cu clientul ODL Personnel.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dvs via email la adresa: recrutare@odlpersonnel.co.uk, sa ne contactati pe facebook (Pagina ODL Personnel Ltd) sau telefonic la: 0040-722425751, 0044(0)7927215822.


Company details

ODL Personnel nu percepe niciun fel de comision sau taxă de mediere pentru serviciile prestate!

www.odlpersonnel.co.uk

Descrierea companiei

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

FINISORI PARDOSELI INDUSTRIALE pana la 750 EURO/ sapt. (NET)  -  ODL Personnel Ltd

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close