Financial Project Manager - Project Based

Adecco Romania - 1 poziție
Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

We are currently hiring a Financial Project Manager for our client, a multinational company, global player in domestic appliances. - 9 months project.

The ideal candidate:
- Bachelor's Degree in Finance/Business Administration;
- At least 5 years of experience in financial roles;
- Nice to have: SAP knowledge;
- English at an advanced level;
- Knowledgeable of project management methodologies. Experience with PRINCE2 is preferred. Experience with Lean Six Sigma is desired.

Descrierea jobului

What you have to do:
- Plan the project and ensure it remains aligned with ongoing business case.
- Manage the project so that the expected end product is produced.
- Delegate and monitor project roles.
- Controls the project budget and project progress, evaluates all project initiatives as to feasibility, costs/benefits and added value, takes corrective actions when necessary and generates adequate reporting.
- Ensure relevant stakeholders remain informed, engaged and committed as per stakeholder analysis.
- Reports on employees’ performance to the hierarchical superior of the employees for the purpose of appraisal and makes proposals for training (if applicable)

Descrierea companiei

Cine este Adecco? Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine. Credem in tine! Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna. Noi si voi, suntem Adecco. Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descarca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.

Ne gasesti si pe Facebook, Linkedin, Twitter si Instagram ! Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Publicat 25 Iul. 2022 Reactualizat 15 Aug. 2022 Expiră 24 Aug. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.