Financial (FP&A) Analyst

SNC-Lavalin Romania 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

The Financial Analyst role is responsible for supporting the Corporate Financial Planning & Analysis (FP&A)function, including monthly management reporting, the annual budgeting process and providing accurate and timely analysis to support key business decisions. The Financial Analyst will be an effective business partner with corporate leadership.

The role will also support ongoing integration activities, strategic planning and corporate development when required. This position will have an active role in the monthly reporting and analysis, ad-hoc reporting, budgeting, and forecasting.

Descrierea jobului

Responsibilities and Accountabilities:

Budget & Forecasting
 • Follow up with budget owners for the monthly variances explanations
 • Assist the corporate functions representatives with any questions they may have
Accounting, month-end closing
 • Prepare the month-end entries on a timely manner and ensure they are exempt of errors
 • Pro-actively find and solve issues and 'new' actuals requiring actions
 • Perform CAPEX, Fixe Assets and Office Lease accounting, continuity schedules, restructuring templates
Qualifications and Requirements:
 • Bachelor’s degree in Accounting or Economics
 • 1-3 years postgraduate experience in Accounting or Big 4 Solid understanding of accounting practices and principles
 • Accuracy, detail-oriented, with good organizational skills
 • Advanced Excel skills
 • Strong technical & analytical skills Proficiency in English
 • Ability to meet deadlines and work under pressure
 • Self-motivated, high initiative and able to work with minimal supervision Ability to operate in a cross-cultural environment requiring flexibility Strong business partnering skills
 • Innovation, creativity and project ownership
 • Team player
 • Customer-focused
 • Oracle (ERP) knowledge would be a plus

Our offer towards work-life balance

Remote work
Direct contract with SNC-Lavalin
Motivational financial package & flexible benefits
Easter and Christmas bonuses
Performance bonus
Free French language classes
Employees Wellness Program
Additional paid sick days per year without requiring a medical certificate
Learning and Development programs, Career opportunities
Team activities, virtual team-building events, FunWork
Open and dynamic work environment
Flexible working schedule–organized in 3 shifts (Monday to Friday):10:00-19:00,08:30-17:30 and *13:00-22:00

*several evening shifts per year during quarter/year-end closing process

Descrierea companiei

Oamenii sunt centrul organizației noastre și tot ceea ce construim sau livrăm este realizat datorită dedicării lor. Astfel, este firesc să avem grijă de ei și să îi sprijinim să ajungă acolo unde le este bine. Comunicarea eficientă și transparentă este baza, știm că nici o relație de încredere nu se ridică și nu se întreține altfel. Oferim resursele necesare învățării, provocăm oamenii să vrea mai mult de la ei și de la jobul lor și le oferim un mediu de lucru sigur și plăcut. Colegii sunt de milioane, echipele la fel, iar taskurile de zi cu zi, deși uneori vin cu provocări, își găsesc rezolvarea mai ușor.

Cine suntem noi?

În România, SNC-Lavalin oferă consultanță în inginerie pentru proiectul de la Cernavodă, unde se lucrează la unul dintre reactoarele centralei nucleare, a cărui durată de viață se dorește a fi extinsă până în anul 2060.

În București, încă din 2014, avem deschis centrul financiar (FSSC – Finance Shared Services Center), creat cu scopul de a oferi o varietate de servicii financiare și suport. Totodată, separat, avem și entitatea de IT Business Applications Delivery, unde se lucrează cu sisteme financiare și unde colegii pricepuți în domeniul IT aduc mereu îmbunătațiri și propun soluții de automatizare.

Colegii noi sunt primiți cu entuziasm când aleg să facă parte din povestea noastră și ne bucurăm atunci când mulți aleg să rămână, să creștem împreună. Contăm mereu pe suportul celor de lângă noi, căci credem că succesul vine atunci când colaborăm, ne respectăm și avem încredere unii în ceilalți. Folosim tehnologia pentru a răspunde mai bine cerințelor clienților interni, și schimbăm opinii și cunoștințe pentru a identifica soluții inovatoare ce susțin eficiența.

Misiunea noastră în România : Build Connections. Drive Results.

Dacă și tu crezi în aceleași lucruri, iar domeniul financiar îți place și nu îți este străin, te așteptăm să devii unul de-al nostru. Pentru cei pasionați de tehnologie, avem rolurile de IT. Doar să alegi jobul potrivit pentru tine, din cele pe care le avem deschise. Lucrăm de acasă cu toții, este bine să știi asta.😊

** SNC-Lavalin e o companie globală a cărei misiune este să creeze un viitor mai bun pentru planetă și pentru oameni. Prin soluții sustenabile, conectăm oameni, date și tehnologie pentru livra cele mai complexe proiecte din lume – de la infrastructură de transport, spitale, aeroporturi, până la platforme nucleare și de minerit. Compania are peste 50 000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări.

Cum avem grijă de echilibrul vieții tale profesionale / personale?

Mod de lucru remote Contract direct cu SNC-Lavalin Pachet salarial atractiv Pachet de beneficii flexibile, din care poți alege (ex. bonuri de masă, tichete de vacanță / culturale, cursuri etc.) Prime de Paște / Crăciun Bonusuri de performanță Cursuri de limba franceză gratuite 5 zile libere suplimentare plătite / an, pentru a adresa nevoi personale / medicale Extra zile libere plătite pentru evenimente deosebite (ex. cununie, naștere copil etc.) Abonament medical în sistem privat Program Wellness > discounturi 7 Card Employee Assistance Program (EAP) – acces la ședințe gratuite de consiliere psihologică, economică și juridică Programe variate de Learning & Development Oportunități de dezvoltare în carieră / Promovări interne Alocație la evenimente deosebite (ex. nașterea unui copil) Bonus de limbă & pentru turele de seară Activități de echipă / evenimente & virtual Fun@Work Zile libere plătite > numărul lor va crește odată cu vechimea în companie Mediu de lucru plăcut și în care te vei integra ușor Program de lucru flexibil, de luni până vineri, structurat pe 2 / 3 tipuri de ture : 09:00 - 18:00, 10:00 - 19:00 / 13:00 - 22:00* (*minim 3 zile pe lună)

SNC-Lavalin are grijă de confidenţialitatea dvs. SNC-Lavalin şi alte filiale sau companii afiliate ale SNC-Lavalin (denumite în continuare „SNC-Lavalin”) se angajează să protejeze confidenţialitatea dvs. Vă rugăm să consultaţi Declaraţia noastră de confidenţialitate pentru a afla mai multe despre modul în care colectăm, utilizăm şi transferăm Datele dvs. personale. Oferind informaţiile dvs. personale companiei SNC-Lavalin, confirmaţi faptul că aţi citit şi acceptaţi Declaraţia noastră de confidenţialitate.

Publicat 29 Sept. 2022 Reactualizat 27 Oct. 2022 Expiră 29 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.