Publicat 05 Iun 2019 | Reactualizat 24 Iun 2019 | Expiră 24 Iun 2019

Financial Controller - Entry Level

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

MedLife isi mareste echipa! Cautam un coleg nou pe pozitia de Financial Controller.

Candidatul ideal:
2 ani experienta de lucru in Big Four - reprezinta un avantaj
Experienta in analiza financiara si activitati de control si raportare;
Capacitatea de a furniza analize ad hoc;
Abilitatea de a analiza datele pentru a detecta neconformitatile;
Persoana responsabila, motivata de un mediu de lucru dinamic si provocator.

Descrierea jobului

Ce vei face la noi:

Elaborarea rapoartelor, analizelor, auditand activitatea curenta si propunand solutii de imbunatatire a productivitatii si eficientei companiei;
Analizarea proceselor de management financiar derulate in interiorul societatii si intocmirea unor propuneri de optimizare;
Suport in elaborarea bugetului anual, urmarirea realizarilor și actualizarea previziunilor anuale;
Efectuarea de analize si studii specifice solicitate de management.

Descrierea companiei

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, una dintre marile companii private de sănătate din Europa Centrală și de Est.

Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Începând cu 2009 a deschis sau a achiziționat 83 de unități medicale. Echipa sa puternică si experimentată de management a fost capabilă să creeze si să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

Angajați sunt bunul cel mai de preț al companiei! Ne definește CALITATEA UMANĂ a personalului medical. Suntem o forță pentru că scriem, clipă de clipă, ISTORIA MEDICINEI PRIVATE din România.

Faptele sunt mărturia idealurilor noastre așa că te așteptăm să demonstrezi că poți SĂ CONSTRUIEȘTI ALĂTURI DE NOI!

Expirat
Financial Controller - Entry Level  -  MedLife

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close