Publicat 11 Ian 2019 | Reactualizat 08 Feb 2019 | Expiră 11 Feb 2019

Financial Business Analyst

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Căutăm o persoană pasionată de analiză de date şi de business in rolul de Financial Business Analyst, cu excelente abilităţi de comunicare, analiza si sinteză, pentru a se alătura echipei Performance&Control, Renault Romania si Renault Franta, din cadrul Diviziei Renault Servicii Romania-locatia Westgate/Militari.
In cadrul Directiei Financiare, functiunea Performance & Control utilizeaza expertiza de analiza pentru a audita, descrie, optimiza si automatiza procese specifice Directiei.

Viitorul coleg va avea misiunea de a asigura si gestiona procese standardizate, descrise si de a contribui la eficienta si eficacitatea acestei functiuni prin sisteme informatice.

Alături de echipa Performance&Control, vei avea oportunitatea să:

 • fii interfata intre colaboratorii din cadrul P&C Corporate si P&C CSP Finance si dezvoltatorii de automatizari din cadrul UET Digitalizare.
 • anlizezi procesele care se doresc automatizate dar si cele noi din cadrul P&C Corporate si P&C CSP Finance in vederea propunerii de solutii de simplificare si automatizare.
 • propui variante tehnice in vederea alegerii celui mai potrivit mod de a construi un raport, in functie de nevoia clientului
 • asiguri suport clientului pentru imbunatatirea rapoartelor
 • sa construiesti impreuna cu dezvoltatorii de automatizari metodologia / documentatia tehnica, functionala si de utilizator pentru proiectele de automatizare, in vederea asigurarii trasabilitatii acestora in viata serie
 • sa propui impreuna cu dezvoltatorii de automatizari planingul pentru proiectele de automatizare
 • redactezi in scris documentatia functionala a proceselor noi sau in curs de automatizare, iar pentru procesele automatizate, documentatia tehnica si ghidul de utilizator, toate in formatul specific
 • oferi suport meseriilor din functiunea « Performance & Control » in dezvoltarea sau actualizarea de rapoarte la cererea Corporate si/sau CSP
Pentru a avea succes în acest rol, este necesar să fii absolvent al unei instituţii de învăţământ superior cu profil economic sau informatic, să ai competente de limba engleza la nivel avansat, și nivel mediu pentru limba franceză, precum și cunostinte tehnice avansate de MS Office (Excel, PowerPoint, Word) pentru a construi fișierele de input si modelele de rapoarte.

În plus, reprezintă un avantaj dacă ai :
 • Capacitate de analiza cantitativă si calitativă a proceselor
 • Capacitatea de a asculta și de a intelege punctele de vedere ale diferitilor interlocutori
 • Bune aptitudini de comnicare
 • Capacitate de a lucra în transvers
 • Autonomie, rigurozitate, initiativă, capacitate de adpatare la interlocutori multipli și situatii diverse
 • Orientare către client si catre rezultate
 • Disponibilitate la deplasari in Franța (aprox 1 sapt / trimestru)
 • Cultura economică

Descrierea companiei

La noi vei gasi:

Un mediu de lucru prietenos, dinamic si bazat pe performanţă
Flexibilitate, in programul de lucru si in activitati
Posibilitati de dezvoltare profesională si planificare a carierei
Asigurare privata de sanatate
Timp pentru participari la evenimente corporate si cele specifice industriei
Un program de beneficii si compensaţii atragator si competitiv
Expunere la proiecte internationaleGrup Renault România, cu cei pestede angajaţi, este a doua entitate a Grupului Renault in ceea ce priveste efectivele si compania cu cea mai variata gama de meserii din industria auto romaneasca.

Sa te alaturi Grupului Renault Romania inseamna sa iti poti pune amprenta in oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare, finantare si resurse umane. Fiecare meserie este diferitaă si unica in felul ei, insa fiecare membru al echipei Renault impartaseste aceeasi pasiune, si anume pasiunea pentru masini si provocarile pe care aceasta le oferă.
Sa faci parte din echipa noastra inseamna sa participi la crearea vehicului viitorului:)

Transforma-ti pasiunea in cariera!

Expirat
Financial Business Analyst  -  Grup Renault Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close