de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 24 Apr 2007 | Reactualizat 27 Mai 2007 | Expiră 28 Mai 2007

Finance Manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru aceasta pozitie sunt necesare foarte bune cunostinte de limba germana in scris si vorbit. Finace Managerul va raspunde de corectitudinea contabilitatii societatii romane si a clientilor germani. Trebuie sa cunoasca contabilitatea romana si sa fie dispus ca printr-un program intensiv de training sa invete in scurt timp si contabilitatea germana. Deasemenea candidatul trebuie sa fie dispus ca in decurs de doi ani sa obtina calificarea de \"contabilitate de bilant\" dupa legile germane. Taxele de curs si de examene vor fi suportate de catre angajator, dar studiul individual va trebui sa aiba loc in afara programului de lucru. Finance Managerul trebuie sa fie capabil de a analiza si interpreta date financiare si de a comunica concluzii si propuneri catre managementul firmei. Trebuie sa dezvolte si sa gestioneze modalitati de control intern. Deasemenea trebuie sa fie dispus sa sprijine si sa inlocuiasca temporar in caz de necesitate alte persoane din conducerea firmei.

Descrierea jobului

Contabilitate inclusiv in limba germana, negocieri cu clienti si furnizori, salarizare peste medie.

Descrierea companiei

Societate romano-germana in expansiune, activa mai ales pe piata germana si de limba germana.

Expirat
Finance Manager  -  Toner Express

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close