Publicat 19 Jun 2019 | Reactualizat 26 Jun 2019 | Expiră 19 Jul 2019

FIERAR BETONIST MASINA AUTOMATA FASONAT-IRLANDA

10 posturi

Candidatul ideal

- Studii medii
- Limba engleza nivel conversational-constituie avantaj
- Experienta dovedita de lucru pe linia de taiere,indoire a Otel-beton
- Experienta de lucru pe masinile automate de prelucrare si fasonare a otelului beton
- Experienta min 2 ani pe un post similar
- Permis de conducere cat B
- Persoana serioasa,dinamica,perseverenta,atenta la detalii,perspicace,calma,onesta,comunicativa

Descrierea jobului

-Operarea masinilor de fasonat otel beton de tip Schilt,EVG,Alba,Pedax(manuale), EVG, MEP( automate), Shearline - RMS, KRB, Erico Lenton Threading & Coupling
-Prelucrarea automatizata a otelului beton pentru constructii (Se cere experienta de lucru pe masinile automate de prelucrare si fasonare a otelului beton, experienta in taierea si indoirea barelor de OB)
-Introducerea datelor conform etichetelor primite

Descrierea companiei

Angajatorul este firma Irlandeza. Salariul :aprox 450-460 euro net. Se garanteaza 45 de ore pe saptamana, se poate ajunge pana la 55 ore / saptamana in perioadele de varf. Sambata se plateste dublu. Salariul sa ia saptamanal. Cazare platita de firma; cazarea este foarte aproape de fabrica; plata utilitatilor este impartita intre toti locatarii casei Contract de lunga durata, eventual relocare. Transportul din Romania se plateste de catre angajat.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

FIERAR BETONIST MASINA AUTOMATA FASONAT-IRLANDA  -  TERRAT RECRUITMENT S.R.L.