Publicat 15 Ian 2020 | Reactualizat 12 Feb 2020 | Expiră 15 Feb 2020

Field Trainer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Sunem în căutarea unui nou coleg în echipa de Training, care să proiecteze și să livreze programe educaționale în echipa din vanzări.
Dinamismul, creativitatea, proactivitatea sunt unele din cele mai importante și de bază elemente pe care punem un mare accent.
Ne dorim să ai următoarele abilități:
 • Cunoștințe de training, concepte, practici, design de curs, debriefing, e-learning;
 • Experienta relevanta in livrare de training;
 • Abilități dezvoltate de chestionare si feedback;
 • Abilitate de motivarea celorlalți;
 • Cunoștințe comerciale;
 • Bune abilitati de utilizare a computerului-pachetul MS Office;
 • Orientare către clienţi;
 • Orientare spre rezultate, capacitatea de a organiza și implementa planuri de acțiune;
 • Capacitatea de a lucra în echipă;
 • Abilități de coaching.

Descrierea jobului

Care va fi activitatea ta alături de noi?

 • Vei identifica nevoile de dezvoltare și propune soluții de învățare cu scopul de a răspunde nevoilor de dezvoltare profesională identificate;
 • Vei propune activități de învățare variate (workshop-uri, teambuilding-uri, training-uri, coaching etc.), pentru a acoperi cât mai bine nevoile identificate;
 • Vei dezvolta, adapta și îmbunătăți continuu portofoliul de cursuri;
 • Vei susține diverse programe de training pentru echipa de vânzări (cursuri de vanzări, cursuri de leadership, cursuri tehnice ș.a.);
 • Vei organiza și susține programe de „Onboarding” pentru noii angajați;
 • Vei efectua vizite duale pe teren cu managerii din vânzări, vei oferi feedback și face coaching on the job;
 • Vei contribui la implementarea unei culturi de vanzări care are la bază atât strategia de creștere la nivel global, cât și la nivel local;
 • Vei consolida parteneriatul cu managerii din vânzări oferind consultanță pe zona de Learning & Development;
 • Vei evalua rezultatele programelor de dezvoltare și măsura eficiența acestora în mod constant.

Descrierea companiei

Provident Financial România este o companie britanică cu o viziune clară despre viitor. Aici oamenii sunt pe primul loc: angajaţii şi clienţii noştri, cu toate nevoile, planurile şi ambițiile lor. Suntem recunoscuţi în piaţă ca fiind prima instituţie financiară care, în 2006, a lansat împrumutul la domiciliu, după un model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani în Marea Britanie. Tot de atunci, oferim clienţilor noştri soluţii financiare simple şi transparente, adaptate propriilor planuri şi posibilităţi şi construim relaţii pe termen lung cu aceştia. Suntem o echipă profesionistă şi primitoare şi împărtaşim aceleaşi valori:respect, responsabilitate, claritate. Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi şi cu abilităţi extraordinare. Ca tine.

Având oportunităţi de carieră în peste 80 de oraşe din ţară, te aşteptăm să ne cunoşti mai bine şi să te alături echipei noastre, fie că eşti la început de drum, fie că eşti un specialist în domeniu.

În cazul în care aplici pentru acest post, noi, Provident Financial Romania IFN S.A., cu sediul în Calea Serban Voda, nr 133, Bucuresti (”Provident”), te informăm că iți vom prelucra datele personale din CV, precum și orice alte date pe care ni le transmiți ulterior, dacă este cazul, strict în scopul recrutării pentru poziția deschisă și anunțată prin acest anunț de job. Temeiul în care îți vom prelucra datele este interesul nostru legitim de a acoperi nevoile noastre organizatorice, în considerarea obiectului nostru de activitate și a specificului postului pentru care aplici.

Datele tale personale nu vor fi transferate către nicio terță parte. Îți vom păstra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat, dar nu mai mult de 6 luni de la data colectării datelor, după care datele tale personale (inclusiv datele din CV) vor fi șterse/distruse din evidențele noastre.

De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi în legatură cu datele tale personale pe care ni le-ai furnizat: dreptul de acces la datele tale personale, dreptul la rectificare sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării sau a dreptului de a se opune prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP). Mai multe informații despre aceste drepturi, precum și cum le poți exercita, poți găsi în politica noastra de confidențialitate, disponibilă pe website-ul nostru, prin accesarea următorului link: https://www.provident.ro/politica-de-confidentialitate

Pentru orice informații cu privire la protecția datelor tale personale, ne poți contacta la adresa: datepersonale@provident.ro.

Expirat
Field Trainer  -  Provident Financial Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close