Field Trader- zona Est

Bunge Romania - 3 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal


Field Trader- jud. Braila, Vrancea, Galati, Vaslui, Bacau (3 pozitii - cate 2 judete alocate)

Esti un Field Trader cu experienta ? Te intereseaza sa faci o diferenta in achizitionarea materiei prime in cadrul unei companii globale din top 3 in zona agri-business la nivel mondial (credem ca ai auzit de brandurile noastre de ulei Floriol si Unisol) ? Atunci te invitam sa citesti descrierea de mai jos si sa aplici daca rolul ti se pare potrivit pentru pasul urmator in cariera !

Cautam 3 persoane care sa ni se alature, in zona de Est a Romaniei (judete alocate 2 din cele enumerate: Braila, Vrancea, Galati, Vaslui, Bacau), cu preferinta de a domicilia in zona respectiva dar suntem deschisi sa consideram si aplicatii din judetele limitrofe.

Ce spune viitorul Manager al acestui post ?

Pozitia presupune aproape exclusiv nunca de teren si multa flexibilitate (sunt perioade din an, in campaniile agrícole dar nu numai), cand programul se poate prelungi. E important sa iti placa munca de teren si interactiunile cu oamenii, sa ai o motivatie puternica de a stabili noi contacte si a aduce relatiile la un alt nivel de incredere si colaborare, sa stii sa gestionezi situatiile mai “deosebite” care pot aparea atunci cand lucrezi cu foarte multi oameni.

Ce asteptam de la viitorul nostru coleg/ colega care va ocupa pozitia de Field Trader ?

Esti o persoana pozitiva, motivata de interactiunea cu alti oameni si cu abilitati excelente de relationare si negociere. Iti place ca ‘biroul tau’ sa fie mobil si nu te deranjeaza nici partea de documente/raportari care trebuiesc gestionate. In acelasi timp, respecti interesul companiei, pastrand confidentialitatea datelor referitoare la contractele efectuate.

Ce altceva mai asteptam de la tine ?
  • Minim 2-3 ani de experienta intr-un rol similar sau in achizitii pentru o companie din FMCG
  • Carnet de conducere categoria B, fara incidente
  • Cunostinte de baza -Excel
  • Cunostinte de monitorizare a contractelor
  • Studiile superioare in domeniul agricol sau economic constituie un avantaj (nu solicitam studii superioare pentru aceasta pozitie)
  • Cunostintele de limba engleza constituie un plus
  • Domiciliu preferabil intr-unul din judetele alocate
Ce oferim persoanei care ni se va alatura ca Field Trader?

Posibilitatea de a lucra pentru o companie internationala care are un rol semnificativ in asigurarea resurselor de baza in alimentatia la nivel global- Bunge este cel mai mare procesator de seminte oleaginoase din Romania si intre primele 3 companii din zona de agri-business la nivel mondial.
Prin ceea ce vei face, sustine productia interna de ulei in fabricile noastre de la Buzau si Lehliu, biodiesel (Lehliu) dar si exporturi necesare productiei din alte tari.
Ce altceva poti astepta de la Bunge?


Un pachet salarial competitiv;
Un plan de bonusare anual;
Echipamente de lucru adecvate
Oportunitatea de a creste profesional;
O preocupare constanta pentru a asigura siguranta angajatilor si a operatiunilor;
Acces la cursuri de specialitate.

Descrierea jobului

Ce vei face ca Field Trader?

Obiectivul principal al pozitiei de Field Trader este acela de a asigura cantitatea de grane si seminte oleaginoase (soia, rapita, floarea soarelui) conform politicilor comerciale ale companiei, atat prin identificarea de noi furnizori- fermieri, comercianti locali, producatori de nutreturi combinate, proprietari de silozuri, producatori-, ca si prin consolidarea relatiilor cu furnizorii existenti, atingand targeturile stabilite. Field Trader-ul evalueaza, negociaza si incheie contracte, efectueaza calculatii de pret si sustine buna executare a contractelor incheiate, intocmind regulat rapoarte in legatura cu activitatea de vanzare si cumparare.

Ca Field Trader, vei face parte dintr-o echipa de 12 persoane coordonata de catre Origination Managerul nostru- aflat in Bucuresti.

Descrierea companiei

Leaders in agribusiness, food and ingredients

Be part of a team dedicated to improving the agribusiness and food production chain. Everyone, everywhere needs nutritious food to lead healthy and productive lives. The global agrifood chain sustains families, societies, economies and nations, and that chain depends on us. We source oilseeds and grains, manage a global logistics network to transport them worldwide, and create value-added food and ingredients for customers and consumers.

Global Mindset, Local Perspective

We're from everywhere, and we're at home everywhere. A global company that relies on our deeply local perspectives, Bunge is the sum of many cultures, languages and backgrounds. Our purpose, vision and operations reach across oceans, encompassing hundreds of facilities, tens of thousands of employees and billions of consumers.

Publicat 5 nov. 2021 Reactualizat 3 dec. 2021 Expiră 5 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.