Field Sales Executive Timisoara

Cargus SRL 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Suntem in cautarea unor colegi cu experienta relevanta in vanzari de servicii, iar daca ai si experienta in curierat este si mai bine.

Ne dorim oameni cu motivatie si dorinta de afirmare prin performanta proprie.
Ne dorim specialisti in vanzari active.

Cum am descrie noi un astfel de agent de vanzare?

1. Persoana cu experienta relevanta in vanzari de servicii, de minimum 2 ani;
2. Persoana pasionata si proactiva in ceea ce face;
3. Persoana orientata catre client;
4. Persoana persuasiva;
5. Persoana dinamica si entuziasta;
6. Persoana competitiva, tot timpul in cautarea unui nou potential client;
7. Persoana cu abilitati de comunicare atat in limba romana, cat si in engleza (scris si vorbit);
8. Persoana orientata spre soluții și capabila să găsească rapid variante de soluționare pentru problemele clientului pentru a se asigura de reușita vânzării si de satisfactia clientului.

Descrierea jobului

Postul presupune:

1. Sa contribui la indeplinirea obiectivelor comerciale ale companiei prin managementul teritoriului de vanzari alocat, prin castigarea de clienti noi si mentinerea celor existenti, in scopul realizarii obiectivelor individuale, ale teritoriului alocat si ale companiei;
2. Sa identifici nevoile clientilor, sa analizezi si sa rezolvi problemele si sa promovezi serviciile de baza ale Cargus impreuna cu solutii ale cererilor speciale, atunci cand acestea sunt necesare;
3. Sa comunici clar clientilor serviciile pe care Cargus le poate oferi si sa te asiguri ca acestia inteleg si accepta termenii si conditiile Cargus;
4. Sa efectuezi numarul cerut de vizite la clienti, conform normelor comerciale si de vanzari;
5. Sa oferi sprijin clientilor direct, telefonic si on-line.

Ce beneficii ai daca ni te alaturi?

Pachet salarial bazat pe performanta (salariu fix + incentive vanzare)
Tichete de masa
Masina de serviciu
Pachet servicii medicale

Ce spui, vrei sa ne cunoastem?
Te asteptam sa faci parte din echipa Cargus!

Descrierea companiei

Am pășit pentru prima dată pe piața de curierat în anul 1991, sub brandul Cargus, devenind astfel prima companie de curierat din România. În 2004, a fost înființată o nouă companie de curierat – Urgent Curier, iar în 2014 cele două au devenit parteneri egali printr-un proces de fuziune, creând astfel una din cele mai importante companii de pe piață de curierat intern de la noi: Urgent Cargus. In luna noiembrie 2020 are loc o schimbare a denumirii si valorilor copmaniei, iar Urgent Cargus se transforma in CARGUS.

Cu peste 30 de ani experiență în piața de curierat romanească, Cargus deține și utilizează singura rețea națională de 133 de centre și depozite, o flotă de peste 2 600 vehicule și peste 3 000 de angajați și colaboratori, acoperind 100% din teritoriul României, servind peste 35 000 de clienți în fiecare lună și realizând peste 8 milioane de expedieri pe an.

Cargus își propune ca prin profesionalism, inovație și servicii de înalta calitate să devină “compania preferată de servicii de curierat intern". Ne bazăm pe promptitudine, flexibilitate și responsabilitate și adaptăm rapid activitatea în funcție de cerințele clienților noștri pentru că doar așa putem oferi cele mai bune servicii clienților clasici și din e-commerce.

Cargus investește constant în modernizarea flotei și a echipamentelor, precum și în pregătirea profesională a oamenilor săi. Ne mândrim cu o echipa tânăra, dinamică și entuziastă, alcătuită din persoane ce împărtășesc experiențele și pregătirea tutoror membrilor, astfel fiecare putând să își atingă potențialul maxim.

Suntem o companie puternică, solidă, primitoare și deschisă spre nou și oferim sprijin ca fiecare membru să își atingă obiectivele de dezvoltare în carieră.

Dacă ai determinare și dorință de a învață și crește alături de Cargus, noi adăugăm un strop de spirit de echipă și multe zâmbete pentru reușite frumoase împreună. Privește spre viitor cu încredere și energie venind la noi în echipă!

Mai puternici impreună!

Publicat 30 Aug. 2022 Reactualizat 27 Sept. 2022 Expiră 29 Sept. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.