Field Engineer

SC ARCTIC SA - 3 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Absolvent studii superioare
Microsoft Office - Word, Excel – nivel mediu
Limba Engleza – mediu/ avansat
Abilitati de planificare, organizare, monitorizare si de rezolvare a problemelor
Multitasking si solutionarea problemelor
Adaptabilitate, centrare pe client si bune abilitati de comunicare
Abilitatea de a citi diagrame tehnice

Descrierea jobului

Coordoneaza si planifica intreaga activitate a reprezentantei, conform solicitarilor si obiectivelor specifice de activitate, pastrand un mod de lucru efficient
Asigura gestiunea fizica a stocului de marfa: pastreaza decumentele justificative legate de stocuri, participa la operatiunile de incarcare/ descarcare a marfii din magazia reprezentantei
Asigura interventia in cererile de depanare, conform instructiunilor de lucru, si raspunde de calitatea depanarii
Comunica adecvat cu clientii, pastreaza o atitudine profesionsita si respecta codul etic al companiei
Analizeaza constant rezultatele obtinute, in vederea realizarii obiectivelor anuale propuse
Realizeaza seturile de rapoarte solicitate de Service Manager, lunare ori saptamanale

Descrierea companiei

Arctic este liderul pieței de electrocasnice din România și proprietarul celei mai mari fabrici de electrocasnice din Europa Continentală, cu fabrica din Găești care a produs până în prezent peste 31 de milioane de frigidere.

De asemenea, Arctic este una dintre cele mai importante companii din România, cu peste 3.600 de angajați, inclusiv subcontractanți, și o cifră de afaceri de 2,2 miliarde de lei în 2017. În prezent, 87% din totalul producției Arctic este exportată în peste 80 de țări.
În 2017, Arctic a început lucrările de construcție a unei noi fabrici de mașini de spălat, în Ulmi, Dâmbovița. Noul proiect este o investiție Greenfield și va fi prima unitate de producție din grupul Arçelik construită conform conceptului digital Industry 4.0.
Pe piața locală, Arctic și-a consolidat poziția de lider în 2016 și 2017, atât pentru mărcile Arctic, cât și pentru Beko, oferind produse și servicii adaptate nevoilor și stilului de viață al consumatorilor săi. Arctic este unul dintre cele mai puternice mărci românești, fiind clasat pe locul al treilea în ediția din 2017 a studiului Top 100 Cele mai puternice mărci românești, realizat de revista BIZ.

Va informam ca Arctic va colecta informații personale despre dumneavoastră pe care le va folosi in contextul unui proces de recrutare, cu respectarea legilor aplicabile. În cazul în care doriți să aflați mai multe despre modul in care va prelucram datele, puteți consulta „Nota de informare destinata candidatilor”, accesand: https://www.arctic.ro/informare-candidati/.

Publicat 25 iul. 2022 Reactualizat 15 aug. 2022 Expiră 24 aug. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.