Publicat 30 Iun 2019 | Expiră 31 Iul 2019

Ferma Edward Vinson din UK recruteaza pentru Sept-Decem 2019

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa fie pregatit pentru munca, apt de munca in agricultura, motivat, ambitios.Experienta in agricultura nu este obligatorie dar poate fi un avantaj.

Descrierea jobului

Munceste cu noi in sezonul Septembrie- Decembrie 2019
Munca se va desfasura in propagari(sere de plante / pepiniere) si consta in taierea si plantarea,curatarea si sortarea rasadurilor de plante.
Pentru a aplica sa lucrati cu noi trebuie sa trimiteti CV-ul dumneavoastra.

Descrierea companiei

Edward Vinson este o companie bine stabilita care creste si distribuie fructe moi si plante. Edward Vinson angajeaza in fiecare an aproximativ 700 de muncitori sezonieri. Compania recruteaza direct fara comision sau alte costuri adaugate. Sezonul dureaza de la 2 pana la 6 luni. Cunosterea limbii engleze nu este obligatorie.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Ferma Edward Vinson din UK recruteaza pentru Sept-Decem 2019  -  Edward Vinson Ltd

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close