de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 22 Sep 2008 | Reactualizat 21 Oct 2008 | Expiră 23 Oct 2008

FEMEIE DE SERVICIU

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Seriozitate si corectitudine
- Rezistenta la efort fizic
- Muncitoare, dinamica
- Abilitati de comunicare

Descrierea jobului

- Intretinerea spatiului de lucru (curatenie la sediul Florariei Magnolia, din Pta. Stefan cel Mare, nr.5)

Descrierea companiei

Florăriile Magnolia deţin o reţea de magazine în Transilvania şi deţin directoratul în România pentru Interflora (lider mondial în servicii de livrări de flori la domiciliu cu o reţea de peste 58.000 de florării atent selectate din peste 150 de tări).
Magnolia a reuşit ca simpla expresie \"comercializare flori\" să poată fi înlocuită cu arta florală, fără ca exprimarea să pară nejustificată, deoarece avem specialişti bine pregătiţi, cu master în arta florală, certificate obţinute în Olanda în urma unor cursuri intensive şi a colaborării cu maeştrii olandezi.

Expirat
FEMEIE DE SERVICIU  -  S.C. COMGABY MOLN S.R.L

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close