de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 26 Iun 2007 | Reactualizat 25 Iul 2007 | Expiră 27 Iul 2007

FEMEIE DE SERVICIU

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Profesionalism;
Persoana ordonata;
Seriozitate,
Recomandari;

Descrierea jobului

Condiţii de muncă deosebite;
Salariu motivant;

Descrierea companiei

WorkTeam Romania este grupul care confera unitate si consistenta in actiuni celor trei divizii ale sale Work Consulting, Work Education si Work Eval, divizii ce actioneaza pe piata cu brand si imagine proprie.
WorkTeamRomania ofera solutii integrate si un partener profesionist in servicii externalizate: consultanta si management integrat (calitate, mediu, securitate si sanatate in munca, resurse umane), formarea profesionala a adultilor, evaluarea riscurilor de accidente de munca si boli profesionale, intocmirea de proiecte de finantare pentru accesarea de fonduri europene.

Expirat
FEMEIE DE SERVICIU  -  S.C. WORK EDUCATION S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close