FARMACIST

SMART FARM 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Studii finalizate, experienta minim 1 an pe un post similar, cunostinte avansate operare PC, bune cunostinte de legislatie farmaceutica, abilitati de comunicare si relationare, atat cu pacientii, cat si cu medicii si reprezentantii medicali, comportament etic si orientat in permanenta catre nevoile pacientilor, prezenta agreabila, capacitate de lucru in echipa, disponibilitate la program flexibil de lucru.

Descrierea jobului

Farmacie independenta, cu profil oncologic, angajam farmacisti pentru farmacia situata in Sos. Fundeni sector 2. Obiectivul principal il constituie eliberarea medicamentelor si consilierea pacientilor in farmacia in care isi desfasoara activitatea. Supravegheaza activitatea asistentilor de farmacie, informeaza clientii in legatura cu produsele solicitate, participa la aprovizionarea cu medicamente si alte produse, participa la receptionarea produselor farmaceutice comandate, participa la inventarierea anuala a farmaciei, gestioneaza banii, urmareste si verifica retetele gratuite si compensate, coreleaza codurile de diagnostic cu RCP-ul medicamentului. Raspunde de realizarea corecta si la timp a atributiilor specificate in fisa postului.
Oferim posibilitatea de a lucra într-un mediu de lucru plăcut, programe de dezvoltare si instruire continua, corelate cu schimbarile intervenite in legislatia farmaceutica, proceduri de lucru clare si suportul necesar pentru buna desfasurare a activitatii.
Pachet salarial motivant care include abonament medical la o clinica privata de sanatate, bonusuri corelate cu performanța, tichete de masa si vouchere de vacanta.

Descrierea companiei

GENERAL SMART FARM, infiintata in 2012, a reusit sa-si creeze o imagne distincta in piata farmaciilor comunitare, prin profesionalism si promptitudine in asigurarea tuturor medicamentelor, in special pe Programele Nationale.

Alaturi de o echipa tanara si dinamica, farmaciile General Smart s-au facut rapid remarcate in piata farmaceutica, datorita faptului ca specialistii angajati au actionat si actioneaza pentru a satisface nevoile pacientilor, dezvoltand relatii bazate pe incredere, corectitudine, seriozitate, transparenta, solidaritate si experienta.
Publicat 31 Mai 2022 Expiră 30 Iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.