Publicat 28 Iun 2019 | Expiră 29 Iul 2019

FARMACIST

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-Absolvent studii universitare: Facultatea de Farmacie;
- Certificat de membru al Colegiului Farmaciștilor și avizat pe anul în curs;
- Integritate și etică profesională.
-Responsabilitate si spirit organizatoric;
-Cunostinte operare PC.
-Abilitati de comunicare si relationare
-Initiativa si orientare catre client
- Experiență pe o poziție similară reprezintă avantaj;

Descrierea jobului

- Elibereaza medicamente si retete compensate si gratuite;
- Informeaza pacientii despre modul de utilizare al medicamentelor si despre potentialele lor riscuri sau efecte adverse;
- Identifica nevoile pacientilor si formuleaza recomandari;
- Supravegheaza activitatea asistentilor de farmacie;
- Gestioneaza stocurile de produse pentru a evita lipsa medicamentelor, suprastocurile, pentru a reduce termenele de valabilitate critice si expiratele.

POSTUL VACANT ESTE IN ORASUL BREAZA.

BENEFICII:
- Pachet salarial motivant.
- Tichete de masă;
- Programe de training si instruire.
- Posibilitatea de promovare profesionala si dezvoltare a carierei;

Descrierea companiei

Professional Farmaline” a aparut din dorinta si necesitatea de a oferi o gama de servicii farmaceutice complete venind in intampinarea nevoilor consumatorului local.

Calitatea produselor si a serviciilor furnizate ne-au ajutat sa crestem, astfel incat reteaua “Professional Farmaline” numara in prezent 21 farmacii si oficine locale, intr-un cadru ce include zonele geografice Prahova, Dambovita si Brasov, care se bucura de locatii cu acces facil si ambient elegant.
Desfasurarea fluenta a activitatii noastre este sustinuta logistic de un depozit exclusiv, care indeplineste in totalitate parametrii tehnici de pastrare si manipulare a produselor intr-un sistem integrat, controlat constant prin senzori si caracteristici tehnice informatizate, respectand standardele legale impuse.
Suntem pe deplin preocupati de aducerea in portofoliu, a celor mai bune produse de uz medical, terapeutic, profilactic sau cosmetic, pe care le oferim alaturi de preturi corecte si consiliere personalizata.
Planurile noastre includ utilizarea stiintei in favoarea sanatatii atat prin calitatea si inovatia produselor comercializate cat si prin instruirea continua a personalului implicat, care a depasit in prezent cifra de 200 de angajati.

Expirat
FARMACIST  -  PROFESSIONAL FARMA LINE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close