Publicat 17 Feb 2017 | Reactualizat 17 Mar 2017 | Expiră 21 Mar 2017

Fara comision - Bucatari, Cofetari, Patiseri, Ospatari, Barmani, Sommelieri, Receptioneri, Cameriste si supervisor/manager department – angajari inclusiv in Restaurante cu Stele Michelin si 2-3 Rosette - Marea Britanie si Irlanda

50 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Programul Michelin & Elite Hospitality Jobs ofera de peste 15 ani excelente oportunitati de angajare/dezvoltare profesionala in Marea Britanie si Irlanda in hoteluri de 4-5 stele si hoteluri de lux, gastro puburi, restaurante de fine dining si rosettes .

ALEGE-TI JOBUL , TARA, TIPUL DE CONTRACT SI ANGAJATORUL CARE TE REPREZINTA : joburi permanente in Marea Britanie si/sau joburi permanente si sezoniere in Irlanda ; Angajari in posturi de entry level, middle si nivel management !
BE IRISH OR ENGLISH IN 2017 WORKING SEASON !! NO BREXIT, NO FEES

POSTURI VACANTE disponibile pe departamente:

Programul ELITE HOSPITALITY JOBS IRELAND ofera joburi in posturi de entry, senior si management level in toate departamentele : Food & Beverage (Ospatar, Barman, Restaurant/Bar Supervisor, Head Waiter/Bartender, Restaurant/Bar or Banqueting Manager, F&B Manager); Kitchen ( Kitchen Porter, Pizza Chef, Commis Chef, Demis chef, Chef de Partie, Sous Chef, Head Chef, Executive Chef); Front Office ( Receptionist, Concierge Staff, Front Office Supervisor, Assistant & Front Office Manager; Night Manager); Room Division ( Cameriste, Housekeeping Supervisor, Housekeeping Manager; Room Division Manager); Hotel Management (Operation Manager , Hotel Manager,General Manager, Duty Manager).

Programul MICHELIN HOSPITALITY JOBS ofera oportunitati de angajare in toate departamentele pentru personal entry si middle level: bucatari, cofetari, barmani preparatori, sommelieri, ospatari fine dining, chef de rang; angajare in cele mai prestigioase restaurante si hoteluri premiate cu STELE MICHELIN sau MULTI ROSETTES.

Descrierea jobului

DETALII PROGRAM/BENEFICII: cazare asigurata de angajator (gratuit sau cu plata din salariu) ; informare si consultanta/asistenta permanenta inclusiv post plasament (telefon, skype, email, facebook); plasament personalizat; interviuri prin skype sau la sediul companiei noastre; durata plasament: 2-4 saptamani de la interviu; masa asigurata in timpul programului de munca; Salarii de la un minim de 1100 lire sterline net/luna pentru posturi de entry level pana la 2000 – 2500 lire net/luna pentru posturi de senior level; alte Benficii: tips, service charge
COSTURI
- Programul Michelin & Elite Hospitality Jobs in Ireland : fara costuri de administrare si/sau costuri de mediere
- Programul Michelin Hospitality Jobs UK: fara costuri de administrare si/sau costuri de mediere
- Programul Elite Hospitality Jobs UK : fara costuri de mediere ( pentru bucatarii cu experienta in posturi de chef de partie, sous chef, head chef) ; posibilitatea platii costurilor de mediere si din primul salariu pentru persoanele care aplica pentru un job in departamentele: restaurant, bar, receptie, housekeeping cat si pentru posturile de entry level in departamentul bucatarie: commis si demmis chef.

PENTRU INSCRIERE IN PROGRAM trimite prin email la office@ihrc.ro un curriculum vitae detaliat cu specificatia postului si tarii in care doriti angajarea .

PORTOFOLIU EXCELENT DE ANGAJATORI in tara si strainatate: Hilton, Marriott, Intercontinental, Ramada, Accor, Sheraton, Best Western, Fairmont, Elite Hotels, Ramada, Folio Hotels, De Vere Hotels, Holiday Inn, Novotel, Sofitel, Qhotels, Millenium & Copthorne hotels, Vonessen, Pride of Britain, Green King, si alte sute de angajatori din Bucuresti, Romania si strainatate ; in portofoliul de clienti ai companiei noastre regasiti organizatii cu standarde de PREPARARE de 1-5 rosette si STELE MICHELIN.

VA DORIM TUTUROR SUCCES IN VIITOAREA CARIERA PROFESIONALA ALATURI DE COMPANIA NOASTRA !

Descrierea companiei

G&G RECRUITMENT - ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT – WWW.IHRC.RO
OVER 15 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANCY – EMPLOYMENT AGENCY-HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS
PERM - INTERN - TEMP JOBS IN ROMANIA-UK- IRELAND – JERSEY ISLAND – USA - GREECE

 

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Fara comision - Bucatari, Cofetari, Patiseri, Ospatari, Barmani, Sommelieri, Receptioneri, Cameriste si supervisor/manager department – angajari inclusiv in Restaurante cu Stele Michelin si 2-3 Rosette - Marea Britanie si Irlanda  -  G&G International Recruitment