Facturist

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Capacitatea de a redacta rapoarte, de a sintetiza si clarifica informatiile
- Cunoasterea sistemului de operare Microsoft Office, Internet
- Capacitatea de analiza, abilitati de planificare si organizare
- Ambitie, spirit de initiativa
- Abilitati de comunicare, flexibilitate
- Atentie concentrata si distributiva
- Rezistenta la efort intelectual prelungit
- Orientat spre dezvoltarea profesionala
- Cunoasterea sistemului de operare Winmentor

Descrierea jobului

- gestionarea relatiei cu clientii companiei ( persoane fizice, persoane juridice )
- asigurarea emiterii documentelor de livrare avize, facturi, anexe, corespondenta, in termenele contractate
- introducerea si validarea datelor pe suport electronic
- gestionarea unei arhive scriptice si electronice generate zilnic sau periodic conform procedurilor interne de lucru
- asigurarea conformitatii datelor introduse cu documentele primare
- verifica facturile de marfa sub aspectul corectitudinii si completitudinii lor
- organizeaza inventarierea patrimoniului ce se regaseste in facturile de marfa
- asigura analiza periodica a stocurilor de marfa
- asigura, urmareste si respecta permanent legalitatea operatiunilor efectuate
- emite, inregistreaza si arhiveaza facturile in sistemul de gestiune a stocurilor
- asigura desfasurarea activitatii de operare/ validare/ prelucrare a datelor in conformitate cu procedurile intene de lucru
- participa periodic si permanent la verificarea stocurilor scriptice si fizice si la efectuarea anuala a inventarului
- intocmeste avize, facturi, stocuri
- completeaza si revizuieste nomenclatoarele
- urmareste si actualizeaza stocurile de produse
- urmareste situatia retururilor, intocmind/ generand liste cu acestea
- urmareste situatia produselor deteriorate sau expirate si intocmeste / genereaza liste cu acestea
- respecta procedurile interne privind inregistrarea si arhivarea documentelor
-- raspunde de respectarea disciplinei muncii
- raspunde de incadrarea in termenele de efectuare a activitatilor stabilite prin contractele incheiate de companie cu terti beneficiari

Descrierea companiei

S.C. GREGOR CONCEPT S.R.L. este prezenta pe piata româneasca din anul 1997 si are ca obiect de activitate producerea si comercializarea unei game largi de echipamente individuale de lucru si protectie: manusi de protectie, ochelari si viziere, casti, salopete, incaltaminte de protectie, centuri de sigutanta, echipament pentru sudori, masti de protectie, materiale igienico-sanitare, produse P.S.I. etc.

Pentru echipamentele produse de societatea noastra detinem avizul de producere si comercializare emis de M.M.S.S., iar pentru produsele importate detinem certificari si marcaje CE. S.C. GREGOR CONCEPT S.R.L. are sediul principal in Constanta, sectia de productie la Harsova si puncte de lucru in Bucuresti, Iasi, Galati si Bacau. Cu o conducere si un colectiv tânar, cu o retea de agenti comerciali în continua expansiune pe cuprinsul tarii, am facut din calitatea produselor comercializate si a serviciilor prestate o constanta a întregii noastre activitati, iar din acoperirea întregului teritoriu al României un obiectiv pentru viitor, urmand ca in viitor sa deschidem noi puncte de lucru in tara. S.C. GREGOR CONCEPT S.R.L., avand atelierul propriu de productie, poate executa la comanda echipamente de lucru intr-o gama variata de modele si culori. Echipamentele pot fi personalizate prin serigrafie sau broderie, pretul fiind stabilit in functie de marimea siglei si dimensiunea acesteia. Pentru a veni in intampinarea cerintelor dumneavoastra societatea noastra va ofera: - consultanta gratuita in alegerea echipamentelor in concordanta cu domeniul de activitate al societatii dumneavoastra - transport gratuit pentru comenzile emise - personalizarea echipamentelor prin serigrafie sau broderie, pretul fiind stabilit in functie de marimea siglei - posibilitatea negocierii preturilor in functie de cantitate si modalitatea de plata. Inca de la inceputul activitatii societatea noastra s-a impus pe piata din Romania prin politica sa avantajoasa de vanzari datorata preturilor competitive si calitatii produselor, astfel ca printre cei mai importanti clienti fac parte: S.C. Congaz S.A. Constanta, S.C. Rompetrol S.A. Constanta, RAJA Constanta, Administratia Porturilor Maritime Constanta, S.C. Comvex S.A., Uzina Termoelectrica Midia Navodari, SICIM Constanta, S.C. Dobrogea S.A., S.C. Umex S.A., Socep SA Constanta, Autoritatea Navala Romana, Regia Autonoma de Transport in Comun Constanta, RADET Constanta, Hidroelectrica SA- sucursala Hidrocentrale Sebes, Hidrocentrale Hateg, Electrica SA Sucursala De Intretinere Si Servicii Energetice Muntenia Nord, SC Electromontaj SA, Electrica filiala Ialomita, Apaterm Galati, FECNE Bucuresti, Danubiana Bucuresti. In speranta unei colaborari viitoare asteptam sa ne contactati pentru orice nelamurire la unul din telefoanele din antet, asigurandu-va de promptitudinea raspunsului.

Publicat 4 nov. 2021 Expiră 4 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.