Publicat 14 Mar 2019 | Expiră 14 Apr 2019

Facturist

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

APT Work Service recruteaza Facturist / Operator date pentru partenerul sau, o importanta companie specializata in gestionarea bugetelor de calatorii pentru diverse companii, organizatii guvernamentale si non-gevernamentale, atat la nivel national, cat si mondial.

Candidatul ideal:

- Experienta – entry/medium level;
- Limba engleza la nivel mediu;
- Studii medii economice;
- Cunostinte de excel;
- Dorinta de a invata, initiativa, spirit de echipa.

Descrierea jobului

Responsabilitati:

- efectueaza verificarea prealabila a dosarelor de facturat (in sistem);
- identifica eventualele erori din dosarele de facturare, le semnaleaza catre persoana care a intocmit dosarul si corecteaza dosarele;
- intocmeste si emite facturile in conformitate cu politica fiecarui client si politica companiei;
- transmite factura catre client si intern catre adresele de email desemnate;
- listeaza, ordoneaza si preda facturile catre serviciul financiar;
- debiteaza cardurile, daca este necesar, la POS.

IB14319

Descrierea companiei

APT Resources & Services SRL

Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.

Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03

Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7

Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638

APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

Expirat
Facturist  -  APT RESOURCES & SERVICES SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close