FACTURARE - GESTIUNE

TRITECH GROUP SRL
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Tritech Group angajeaza pentru punctul de lucru Constanta un nou coleg care sa sustina si sa imbunatateasca activitatea.Pentru aceasta, candidatul trebuie sa aiba cunostinte minime de contabilitate, sa stie sa intocmesca facturi proforme/fiscale, oferte comerciale, sa aiba cunostinte despre cotele de TVA aplicate in Romania, despre operatiunile de gestiune si casierie, sa stie sa utilizeze pachetul Microsoft Office la un nivel minim mediu, sa sustina ativitatea de vanzari interactionand placut si natural cu clientii si furnizorii firmei, sa intocmesca si sa transmita raportari specifice catre departamentele firmei.
Echipa firmei este formata din colegi responsabili, implicati, competitivi, profesionisti si pregatiti, joviali, optimisti si entuziasti, astfel, candidatul va trebui sa se integreze in echipa si sa rezoneze.

Descrierea jobului

Responsabilitatile generale for fi acelea de emitere facturi fiscale/proforme, intocmirea de oferte, incasari cu numerar si card bancar, evidenta gestiunii, evidenta registrului zilnic de casa, alte activitati zilnice specifice. Programul de lucru este de L-V de la orele 08.00 pana la 17.00.

Descrierea companiei

TRITECH GROUP SRL este o companie care a reusit in 18 ani de activitate sa detina o semnificativa cota de piata atat la nivel local cat si national pentru sisteme de automatizari porti si usi garaj, sisteme de panouri fotovoltaice. Dezvoltarea unor servicii de calitate si implementarea de solutii integrate, profesionale si adaptate cerintelor, ne ajuta de fiecare data sa castigam si sa pastram increderea clientilor si partenerilor nostri de afaceri. In calitate de importator al automatizarilor BFT Italia, PortalP Franta, Equinsa Spania, TRITECH GROUP SRL dispune de toate resursele logistice si umane pentru a oferi partenerilor sai - firme specializate in instalari - suport tehnic si comercial profesionist si neconditionat, rezultatele exceptionale fiind obiectivul nostru. Dezvoltarea activitatii in domeniul energiilor regenerabile cu propria fabrica, a fost sustinuta de personal calificat si dedicat. Experienta pe care o detinem in sectorul sistemelor de securitate si automatizari industriale, precum si colaborarea stransa pe care o avem cu cele mai cunoscute firme in domeniu, sunt pentru clientii nostri cele mai bune garantii, pentru ca putem oferi solutii eficiente si sigure. Suntem mandri de pozitia pe care o detinem pe piata, si de recunoasterea de care beneficiem in domeniu si multumim tuturor clientilor si partenerilor nostri pentru increderea acordata. Strategia noastra de viitor este, in principal, orientata catre pastrarea celor mai inalte standarde de calitate in toate sectoarele de activitate si catre construirea de parteneriate profitabile pe termen lung.

Publicat 8 Mart. 2023 Reactualizat 15 Mart. 2023 Expiră 7 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.