Publicat 14 Mar 2019 | Expiră 14 Apr 2019

FACILITY MANAGER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte

Candidatul ideal:
Studii superioare tehnice – Facultatea de Instalatii, Electrotehnica, Energetica;
Experienta semnificativa in mentenanta tehnica cladiri / spatii logistice / spatii comerciale (electric, termic, climatizare, etc.) sau zona de executie – minim 4 ani;
Experienta pe un post similar minim 3 ani
Experiente in coordonarea echipelor tehnice;
Experienta in zona de ofertare/devize/lucrari-prezinta avantaj;
Mobilitate si disponibilitate pentru a participa la interventii in caz de avarii;
Abilitati: comunicare, orientare catre clienti, identificare de solutii, rezolvarea problemelor, coordonare echipa.
Operare PC: Microsoft Office, Outlook;
Permis de conducere categoria B;
Limba engleza: nivel conversational

Descrierea jobului

Responsabilitati

Mentinerea relatiei cu beneficiarul:
-informare continua si in timp real
-intalniri periodice de prezentare si analiza a activitatii prestatorului, prezentare a raportului de performanta
Gestionarea relatiei cu subcontractorilor
Realizarea bugetului pe locatie, urmarirea incadrarii in buget, analiza variatiilor;
Planificarea, coordonarea si controlul activitatilor desfasurate la nivel de locatie;
Coordonarea echipei:
-stabilirea programului de lucru conform cerintelor beneficiarului;
-monitorizarea si evaluarea performantei;
-urmarirea respectarii procedurilor interne precum si a reglementarilor pe linie de SSM, PSI, situatii de urgenta;
Colaborarea cu departamentele de suport si departamentele operationale din sediul central;
Intocmirea raportarilor lunare si anuale

Descrierea companiei

Descrierea companiei

Compania BSS a fost fondata in anul 2003, a evoluat dinamic si a dezvoltat o gama complexa de servicii profesionale, investind in specializarea angajatilor si in tehnologii avansate, care eficientizeaza operarea proceselor interne.
Cu o perspectiva sigura si orientata catre client, BSS si-a consolidat in timp renumele si statutul, mentinand parteneriate durabile prin furnizarea de servicii complete si integrate de Property & Facility Management, la calitatea standardelor europene. In anul 2016, dupa ce grupul european REIWAG Facility Services GmbH a devenit actionarul principal al companiei BSS, portofoliul gestionat a ajuns la peste 3 000 000 mp de spatii de birouri, logistice, comerciale si retele de sedii.
Building Support Services intelege impactul vital pe care il au serviciile de Facility Management si isi asuma responsabilitatea pentru performanta si profitabilitatea actiunilor, garantand consultanta necesara dezvoltarii solutiilor optime, adaptate fiecarui domeniu in parte. Compania asigura in mod eficient administrare financiara, Propery & Facility Management tehnic si non-tehnic, pentru proprietati medii si mari din toata tara, in conformitate cu legislatia in vigoare, furnizand servicii specializate de suport 24 din 24 de ore.
Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “bss.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul Building Support Services.
Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in compania Building Support Services. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, varsta, sex, etnie, rasa, orientare politica, religioasa, starea de sanatate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane.
Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre Building Support Services, va rugam sa va adresati ofiterului nostru de protectie a datelor personale la [email protected]APLICA RAPID

Expirat
FACILITY MANAGER  -  BUILDING SUPPORT SERVICES - B.S.S.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close