F&A Process Specialist with EN / FR / DE

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

What do you need to start?
 • Detail oriented mind with strong analytical skills;
 • Fluent English / French / German (min. B2);
 • Good organizational skills, ability to work in tight deadlines and fast paced environment;
 • It’s not essential, but we appreciate if you also have Bachelor / Masters degree in Finance / Accounting / Management field.
 • We don’t require professional experience. You will be working among experts, where willingness to learn new things is supported by a wide range of trainings designed to improve your skills.

Descrierea jobului

What duties will help you grow as an expert?
 • Correct and timely processing of financial data;
 • Preparation of reports and analysis on direct supervisor requests;
 • Analysis of accounting documentation;
 • Preparation and sending payment reminders and proposals to Customers;
 • Daily contact with suppliers regarding status of invoices and payment details;
 • Effective cooperation with Clients and colleagues.

Descrierea companiei

Capgemini este unul dintre cei mai importanți furnizori din lume de servicii de consultanță, tehnologie și externalizare. Cu peste 200 000 de membri la nivel mondial, Capgemini este o companie care le permite clienților săi să se transforme și să performeze prin tehnologii, oferindu-le acestora informații și capacități care le sporesc libertatea de a obține rezultate superioare printr-un mod unic de lucru, Collaborative Business Experience ™.

Grupul se afla în fruntea inovatiei pentru a aborda întreaga gama de oportunitati ale clientilor în lumea în permanenta evoluție în cloud, digital și platforme. Combinand tehnologia de vârf cu expertiza profunda a sectorului și o cunoastere puternica a celor patru afaceri cheie Capgemini, compania ofera o gama larga de servicii integrate. Capgemini se bazează pe modelul său global de livrare numit Rightshore®, care își propune să obțină echilibrul corect al celor mai talentați oameni ai săi din mai multe locații ale companiei, lucrând ca o singură echipă pentru a crea și a oferi soluția optimă pentru clienți. Capgemini considera ca de transformarea digitala ar trebui sa beneficieze întreaga omenire și intenționează să fie un punct de reper în ceea ce privește contributia sa la societate, nu doar pentru propriile activități, ci și pentru cele ale clientilor săi. Luptând împotriva excluziunii și actionand pentru a promova diversitatea, Capgemini își propune sa construiască un viitor incluziv și durabil pentru toți, cu ajutorul tehnologiei și pe baza energiei talentelor sale, precum și pe talentele clientilor și partenerilor săi.

Echipa Capgemini colaboreaza cu cele mai importante marci din lume pentru a imbunatati și transforma modul în care fac afaceri. Și fac acest lucru cu pasiune și motivare pentru atingerea scopului companiei. Iubești provocarile, ai sete de cunoastere și dorința de a fi printre cei mai buni? Vino alături de Capgemini pentru a ne inspira și motiva reciproc.

Iubeste-ti cariera Capgemini!

Publicat 22 nov. 2021 Reactualizat 20 dec. 2021 Expiră 22 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.