Expert Norme Tehnice

DISTRIGAZ SUD RETELE SRL
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

La Distrigaz Sud Rețele, dorim să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri și să îi ajutăm să își atingă obiectivele, într-un mod eficient. Căutăm oameni talentați, care să pună clienții în centrul a tot ceea ce fac. Alătură-te echipei noastre de oameni profesioniști și creativi, unde te vei simți apreciat/ă și inspirat/ă pentru a-ți dezvolta abilitățile și experiența.

În prezent, căutăm o persoană nouă pentru a se alătura departamentului MENTENANȚĂ SPECIALIZATĂ , în calitate de EXPERT NORME TEHNICE.

Dacă îți dorești să faci următorul pas în carieră, alături de o echipă competitivă și profesionistă, vino în Distrigaz Sud Rețele. Ne poți ajuta să construim un viitor mai bun. Totul începe cu un talent remarcabil. Totul începe cu tine.

Descrierea jobului

Ce vei face:
 • Te vei asigura de implementarea în cadrul DGSR a noilor tehnici, metode și tehnologii aprobate de către Management, prin elaborarea documentelor tehnice de instruire și realizarea formărilor;
 • Vei verifica respectarea de către salariați a prescripțiilor tehnice și condițiilor de utilizare emise de către producători, la implementarea de noi materiale, echipamente și utilaje, prin realizarea instruirilor și colectării de feedback prin formularele specifice;
 • Vei gestiona activitatea de mentenanță a utilajelor neînmatriculate și monitorizarea operațională a mijloacelor de control și siguranță;
 • Vei face vizite în șantier, pentru verificarea utilizării materialelor, echipamentelor și utilajelor din punct de vedere al respectării instrucțiunilor de utilizare și al cunoașterii nevoilor operaționale;
 • Vei realiza rapoarte periodice și punctuale de monitorizare a contractelor cu cel mai mare consum / volumetrie, în vederea asigurării dinamicii stocurilor și a demersurilor către furnizorii de materiale.
 • Experiență, calificări, cunoștințe și abilități:
 • Studii superioare tehnice;
 • Experiență minim 3 ani în domeniul de activitate;
 • Cunoștinte operare Microsoft Office: Word, Excel;
 • Cunoștinte operare SAP MM, PM;
 • Flexibilitate pentru deplasarea în teren.
 • Gândire critică, analitică și creativă;
 • Abilitați de comunicare și pedagogice necesare prezentărilor /expunerilor /instruirilor privind descrierea și modul de utilizare a utilajelor și echipamentelor.

Constituie avantaj:
 • Autorizarea de gaze ANRE conform legislației în vigoare.

Beneficii:
 • Asigurare medicală privată pentru tine și familie;
 • Acces la un program de dezvoltare personală și profesională;
 • Tichete de masă;
 • Concediu de odihnă extins, în funcție de vechimea în muncă;
 • Primă de vacanță.

Doar persoanele selectate vor fi invitate la interviu.

În cazul în care optați să ne transmiteți datele dumneavoastră cu scopul de a candida pentru poziția menționată în prezentul anunț, vă rugăm să luați cunoștință despre prevederile Notei de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidaților: https://www.distrigazsud-retele.ro/wp-content/uploads/2023/01/Nota-de-informare-candidati.pdf

Descrierea companiei

Distrigaz Sud Rețele este liderul distribuției de gaze naturale în România. Cu o expertiză de peste 47 de ani în acest domeniu, compania deține contracte de concesiune pentru distribuția de gaze naturale în 1.358 de localități, pe raza a 20 de județe din sudul și centrul României și a municipiului București: Argeș, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea, Vrancea, Teleorman și Municipiul București, gestionând o rețea de distribuție de peste 22.500 de km.

Prioritățile strategice ale companiei, care au ca obiectiv garantarea siguranței industriale, impun o dezvoltare durabilă a infrastructurii sistemelor de distribuție a gazelor naturale printr-un amplu program investițional, alinierea la cerințele legislației europene și naționale, respectarea standardelor de calitate, performanță și de mediu.

Distrigaz Sud Rețele este preocupată în permanență atât de exploatarea în siguranță a sistemului său de distribuție a gazelor naturale, cât și de satisfacerea nevoilor clienților săi, de aceea unul dintre obiectivele sale principale este acela de a moderniza și extinde rețeaua de distribuție a gazelor naturale cu scopul a oferi în condiții de siguranță acces consumatorilor la infrastructura conductelor de gaze naturale.

De asemenea, o axă importantă pentru Distrigaz Sud Rețele o reprezintă digitalizarea serviciilor oferite, compania fiind primul operator de distribuție a gazelor naturale care prin implementarea ePortalDGSR a pus la dispoziția clienților, mandatarilor și furnizorilor săi o serie de funcționalități disponibile online ce au condus la simplificarea procesului de interacțiune cu aceștia, precum cele disponibile în cadrul modulelor dedicate procesului de racordare la sistemul de distribuție, solicitărilor de puneri în funcțiune a instalațiilor de utilizare, solicitărilor de eliberare de avize, gestionării portofoliului de clienți sau facilitatea de a achita online toate documentele emise de către companie.

Publicat 9 Mart. 2023 Reactualizat 28 Mart. 2023 Expiră 8 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.