Publicat 23 Ian 2016 | Reactualizat 23 Feb 2016 | Expiră 24 Feb 2016

Expert in vanzari produse cosmetice – Stockholm

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

                                     Expert in vanzari produse cosmetice – Stockholm

Descrierea jobului:


Asistarea clientului in selectarea unora dintre cele mai bune produse pentru a le face cadou sau pentru ei insisi. Pozitia implica si cunoasterea tuturor informatiilor cu privire la in vederea recomandarii acestora. Invitarea oamenilor in magazin, unde vor putea testa si cumpara produsele.
 
Cerinte si responsabilitati:
Sa fie capabil sa ii faca pe oameni sa intre in magazin pentru o demonstratie de produs. Sa stapaneasca toate informatiile cu privire la produs si sa fie capabil sa ofere potentialilor clienti raspunsurile corecte rapid, astfel incat acestia sa nu aiba impresia ca au pierdut timp in magazin, ci, dimpotriva, ca au obtinut informatii importante si s-au bucurat de experienta. Sa fie destul de convingatori pentru a face o vanzare. Sa aiba o constitutie atletica sau cel putin rezistenta fizica si determinare pentru a putea lucra si 10 ore pe zi.
 
Competente si abilitati
Stapanirea limbii engleze (nivel mediu sau avansat), Comunicativ, Bun negociator, Capabil sa faca prezentari si sa raspunda la intrebari in acelasi timp, Organizat, Capabil sa se integreze intr-o echipa de persoane proactive, Capabil sa lucreze intr-un domeniu competitiv, Sigur pe sine si convingator
Adauga un nou nivel de experienta carierei tale! Alatura-te echipei noastre de profesionisti in vanzari, lucrand in cele mai mari capitale si orase din Europa.

Incepe o cariera STRALUCITA!

Aplica aici

http://www.joburi-in-strainatate.com/

vizualiza locația magazin:
https://www.youtube.com/watch?v=jSZyDlZlGWc

Vizitați-ne pe Facebook: 
https://www.facebook.com/PassingThroughjobs/

Descrierea companiei

It all started years ago ... when we realized the potential that lies in the field of working abroad. So we decided to have a method of formalizing the subject, optimize it and build a way for young crowds to can get on the road towards higher income and the amazing experience of working abroad. Experience has taught us that there is a significant difference between promises and reality big country, so we have to highlight that one of the most important qualities in finding a job abroad are honesty and complete openness! We work with sales and marketing companies with high reputation for years, with one of the best outlets in Europe. Join us and be a part of the success!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Expert in vanzari produse cosmetice – Stockholm  -  Passing Through Jobs