Expert formare magazin - Brico Depot Timisoara (Cal Sagului)

BRICOSTORE ROMÂNIA S.A. 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Cel mai probabil, ne-am cunoscut deja. Ne-ai văzut în casa vecinului tău sau în casele prietenilor tăi. Fiind printre liderii pieței îmbunătățirii locuințelor din România, e ușor să te întâlnești cu Brico în casele românilor.
Pentru cei 2500 de colegi din cele 35 de magazine și din sediul central, Brico este locul unde construim împreună. Aici, totul este într-o continuă dezvoltare, inclusiv cariera ta. Prin urmare, vei fi încurajat și susținut să evoluezi într-un mediu de lucru sigur și plăcut.

Magazinul Brico Dépôt din Calea Sagului, Timisoara Expert formare in magazin (Store Trainer) care să gestioneze activităţile de formare şi să ofere suport atat în procesele de recrutare a noilor colegi, cat şi in vânzarea produselor din magazin.

Descrierea jobului

Dacă optezi pentru postul dе EXPERT FORMARE, ai nevoie dе:
 • experiența de minimum 6 luni în activitati comerciale;
 • foarte bune abilități de comunicare şi relaționare;
 • entuziasm, spirit de echipă și creativitate;
 • cunoștințe operare PC: Microsoft Office și Internet Explorer;
 • cunoștințe comerciale şi de gestiune specifice activității din magazin;
 • abilitati de intelegere a nevoilor clientului Brico si de a propune solutii adecvate;
 • Participarea anterioară la cursuri de vânzări şi de pregătire tehnică – reprezintă un avantaj;
 • Cunoașterea limbii engleze constituie un atuu in selectia finala.
Ce vei face in rolul de Expert formare magazin?
 • Asiguri formarea noilor angajați conform planului de integrare;
 • Organizezi și livrezi formări periodice și ateliere practice pentru produsele gamă unică și unificată;
 • Evaluezi cunoștințele dobândite în cadrul școlarizărilor și transmiti rezultatele către departamentul Training din sediul central Brico;
 • Colaborezi cu celelalte departamente în vederea prezentării noilor proceduri;
 • Esti responsabil de organizarea și planificarea școlarizărilor susținute de furnizorii externi;
 • Te implici activ în organizarea cursurilor suplimentare conform specificului activității;
 • Asiguri materialele necesare și pregătești spațiul de desfășurare a training-urilor;
 • Prezinti activitatea de training în cadrul intalnirilor cu colegii din magazine;
 • Raportezi lunar activitatea de training din magazin către departamentul de Training;
 • Te implici activ în procesul de recrutare al noilor colegi.

Ce oferim?
 • Vei lucra intr-un mediu de lucru placut, modern, care incurajeaza dinamismul si originalitatea.
 • Iţi oferim oportunităţi excepţionale de a creşte şi a te dezvolta alaturi de o echipa profesionista, iar tu vei afla cu prioritate despre posturile noi din echipa;
 • Vei avea un pachet de beneficii competitive (tichete de masa, tichete de vacanta, prime, abonament clinica medicala privata, acces gratuit la biblioteca Bookster si in programul Brico SOS si altele);
 • Asiguram training si integrare in companie- vei avea un mentor dedicat pe perioada integrarii si vei participa la activitati de formare profesionala pe parcursul activitatii;
 • Vei avea posibilitatea sa inveti despre cele mai noi produse de pe piata in cadrul training-urilor specializate cu furnizori de renume in materie de bricolaj.
 • Flexibilitatea programului de lucru intrucat stim cat conteaza timpul alocat vietii personale.

Descrierea companiei

Brico Dépôt este o companie internațională, parte a grupului englez Kingfisher ce activează în domeniul îmbunătățirii locuinței și numără peste 1 280 de magazine în 10 țări din Europa, Rusia și Turcia. Kingfisher se află pe primul loc la nivel european în ceea ce priveşte cifra de afaceri rezultată din comercializarea produselor de amenajare a locuinței și pe locul 3 pe plan mondial, magazinele sale fiind vizitate de aproximativ 6 milioane de clienți săptămânal. Principalele branduri de retail deținute de grupul Kingfisher sunt B&Q în Marea Britanie şi Irlanda, Castorama în Franţa, Polonia şi Rusia, Brico-Dépôt în Franţa, Spania, Portugalia şi România, Screwfix în Marea Britanie, dar și o parte a mărcii Koçtaş din Turcia.

Brico Dépôt România a intrat pe piața românească în iunie 2013 prin preluarea celor 15 magazine Bricostore, iar începând cu luna decembrie 2017, și-a consolidat poziția pe piață prin achiziționarea întregii rețele de magazine Praktiker România. Achiziția Praktiker se aliniază strategiei de dezvoltare a grupului pe piața îmbunătățirii locuinței și de consolidare a poziției pe piața locală, devenind numărul 2 în România, cu 38 de magazine, în 23 de locații.

OBIECTIVELE NOASTRE

Obiectivul principal Brico Dépôt este ca activitatea de reamenajare a locuinței să devină accesibilă tuturor, deoarece credem că toată lumea trebuie să aibă o locuința în care să se simtă bine. Ne dorim să oferim clienților noștri magazine mai bune cu o gamă variată de produse de calitate la prețuri accesibile oricărui buzunar. Brico Dépôt pune la dispoziția clienților produse și sfaturi potrivite pentru ca toate proiectele lor să devină realitate, indifferent de mărime și complexitate.

Echipa Brico Dépôt

Brico Dépôt numără peste 75 000 de colegi în întreaga lume. Lucrăm împreună și construim relațîi semnificative pentru realizarea unui singur scop: să facem ca îmbunătățirea locuinței să fie accesibilă tuturor. Brico Dépôt este locul unde poți învață continuu și te poți dezvolta, iar noi te încurajăm să pui întrebări și să ne provoci. Ne asigurăm că lucrezi cu oameni care te respectă și pe care ii respecți și îți dăm șansa de a face o zi mai bună cuiva, pentru că oricine ai fi, când lucrezi la Brico Dépôt, casa noastră este și casa ta.

Publicat 31 Mai 2022 Reactualizat 30 Iun. 2022 Expiră 30 Iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.