Expert dezvoltare durabilă /Expert mobilitate urbană/Geograf

Addvances Corp - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu 3600 - 7200 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Expertul căutat va face parte din echipa de elaborare a unui Plan de Mobilitate Urbană Durabilă pentru un municipiu și va fi responsabil de elaborarea secțiunilor din specialitatea sa ale acestor documente.

CERINȚĂ MINIMĂ OBLIGATORIE: participarea în calitate de expert la elaborarea a cel puțin unui document de planificare strategică (Strategie de dezvoltare locală, Strategie de Dezvoltare Durabilă, Plan de Mobilitate Urbană Durabilă, etc.).

Candidații vor trimite pe adresa de email office@addvances.ro o scrisoare de intenție în care vor preciza experiența similară deținută (tipul documentului de planificare strategică și perioada realizării acestuia).

Descrierea jobului

Jobul oferit se încadrează într-un proiect cu finanțare europeană și presupune o activitate de 12 luni, part-time (3 ore/zi). Este insă posibilă angajarea simultană pe două poziții diferite (totalizând 6 ore/zi).

Activitatea se desfășoară în regim de telemuncă, cu program flexibil (orientare spre rezultat), dar poate presupune și deplasări ocazionale.

Conform Fișei Postului din proiect, expertul în domeniul mediului / dezvoltării durabile:
- Participă la elaborarea diverselor studii/sondaje/analize sectoriale/etc. necesare pentru fundamentarea documentelor de planificare strategică;
- Elaborează secțiunile din Planul de Mobilitate Urbană Durabilă în conformitate domeniul de expertiză
- Participă la întâlnirile organizate în cadrul Echipei de Implementare a Proiectului sau a Echipei de Management a Proiectului ori de câte ori este necesar;
- Se deplasează în teren de câte ori este necesar pentru colectarea și /sau verificarea în mod direct a datelor/informațiilor sau pentru activitățile proiectului în care este implicat;
- Raportează lunar activitatea.

Descrierea companiei

Misiunea companiei Addvances este de a asigura dezvoltarea capacităţii administraţiei publice din România şi a actorilor privaţi în pregătirea şi implementarea proiectelor de dezvoltare economică şi socială. Addvances încurajează o atitudine a echipei orientată spre îndeplinirea calitativă a sarcinilor de serviciu într-un termen optim şi eficientizarea personală pe măsura acumulării experienţei.

Mai multe informatii despre compania noastra pot fi gasite si la adresa www.addvances.ro sau pot fi solicitate la adresa office@addvances.ro.

Publicat 21 oct. 2021 Reactualizat 18 nov. 2021 Expiră 20 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos