Publicat 13 Iun 2017 | Reactualizat 11 Iul 2017 | Expiră 15 Iul 2017

Expert Contabilitate Clienti - durata determinata 2 ani

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru a performa in acest rol, ai nevoie de:

 • Studii superioare economice
 • Experienta in domeniul fiananciar - bancar de preferat
 • Bune cunostinte de contabilitate
 • Cursuri / formari in domeniul financiar / contabilitate - IFRS / ACCA / CECCAR
 • Bune cunostinte operare calculator
 • Engleza cel putin nivel mediuCunostinte aditionale : Microsoft Excel, SAP, Power Point, Visio, Engleza nivel avansat

Competente :

Descrierea jobului

In acest rol:
Vei procesa documentele legate de activitatea contabila a clientilor non-bancari si vei asigura suport in verificarile operațiunior de procesare legate de activitatea contabila a clientilor non bancari.

De asemena, esti responsabil de reconcilierea cu clienti si debitori diversi pentru toate unitățile din rețeaua BCR si subsidiare.

Responsabilitatile tale vor include:

 • Verificarea corectitudinii informatiilor inscrise in documentele primite (cerere de emitere factura,extras de cont, contracte de chirie, alte documente, calcul cota-parte de cheltuiala de utilitati ce trebuie refacturate etc)
 • Asigurarea ca pentru serviciile prestate de banca si subsidiare se emit facturi (pentru vanzare mijloace fixe, obiecte de inventar, deseuri rezultate in urma casarii, refacturare utilitati, inchiriere spatii, prestare diverse servicii financiare la nivelul administratiei centrale etc.)
 • Monitorizarea pozitiilor deschise la clienti (facturile neincasate la scadenta) si informarea superiorilor privind acestea in vederea luarii de masuri pentru diminuarea acestora
 • Procesarea zilnica a extrasului de cont si inchiderea de pozitii deschise ale clientilor in conformitate cu incasarile din extras.
 • Investigharea celorlalte incasari care apar in extras care nu pot fi inchise cu o pozitie client si inchiderea corespunzatoare a celor incasare prin alocarea corecta
 • Gestionarea creantelor restante, emiterea de notificari/somatii clientilor restanti, calcularea penalitatilor de intarziere la plata unde este cazul conform clauzelor contractuale
 • Efectuarea controalelor interne solicitate pentru a asigura procesarea corecta si completa a documentelor legate de activitatea contabila

Descrierea companiei

BCR, o super echipa
In echipa BCR, oportunitatile profesionale disponibile sunt la fel de impresionante ca si portofoliul nostru extensiv de produse si servicii. Suntem scoala de banking pentru tinerele talente. Suntem rampa de lansare pentru spiritele curajoase si inovatoare. Si incununam cu succes cariere deja consacrate.
Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.
BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

Expirat
Expert Contabilitate Clienti - durata determinata 2 ani  -  BANCA COMERCIALA ROMANA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close