Expert Agro Regiunea Buzau Braila Vrancea

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Pasiunea pentru agricultura, cunostintele tehnice solide dobandite in teren despre seminte, pesticide si ingrasaminte, capacitatea de a pozitiona un produs, capacitatea de a face analiza diferentiata intre mai multe produse, dorinta de a interactiona cu fermierii in scopul de a-i ghida pe acestia in a lua cele mai bune decizii pentru a obtine productii ridicate la ha sunt calitati foarte importante pentru rolul de Expert Agro in echipa Soufflet Agro.

Descrierea jobului

Daca stii ca locul tau este in agribusiness si esti pasionat de agricultura, atunci merita sa citesti mai departe.
Un Expert Agro in echipa noastra are urmatoarele calitati si atributii:
- ofera suport tehnic pentru echipa de vanzari;
- promoveaza produsele companiei in cadrul vizitelor la fermieri;
- urmareste rezultatele solutiilor furnizate fermierilor;
- este responsabil de buna gestionare a platformelor de testare;
- furnizeaza training tehnic echipei de vanzare.
- da glas inovatiilor de ultima ora din portofoliul Soufflet.

Descrierea companiei

Grupul Soufflet este unul dintre cei mai mari jucatori pe piața mondială a malțului, cu 28 de locatii in Europa, Asia și America de Sud. Soufflet este un grup francez ce activeaza la nivel international in domeniul produselor agro-alimentare. Grupul Soufflet s-a remarcat si prin achizitia de cereale pe care le valorizeaza pe pietele internationale, prin intermediul diviziei Soufflet Négoce. In distributia de inputuri grupul se evidentiaza mai ales pe produsele marca proprie, care si-au dovedit eficacitatea la nivel european. La Braila, in anul 2020 a fost finalizata constructia celei mai mari si mai moderne fabrici de procesare a semintelor din Europa, care a devenit deja un furnizor international de seminte tratate.

Motto-ul nostru este: Valorizam potentialul pamantului, si facem acest lucru impreuna cu fermierul si cu echipele noastre de experti din Romania si din international.
Ne mandrim cu o Divizie de Biotehnologii puternica, care aduce permanent inovatie in domeniul nostru, prin produsele pe care le creeaza.
Publicat 20 ian. 2022 Expiră 19 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.