Publicat 11 Iun 2019 | Reactualizat 11 Iul 2019 | Expiră 12 Iul 2019

Expeditor international / coordonator transport

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:
- studii superioare finalizate;
- experienta relevanta in coordonare transport rutier de marfa;
- cunoasterea la nivel avansat a unei limbi de circulatie internationala (engleza, germana, franceza, italiana), scris si vorbit;
- cunostinte operare PC (Word, Excel, Internet etc.);
- aptitudini de comunicare, planificare si negociere;
- seriozitate, dinamism, meticulozitate si adaptabilitate;
- permis de conducere;

Descrierea jobului

Responsabilitati si sarcini:
- Preluarea cererilor de oferte si a comenzilor din partea clientilor;
- Primirea si confirmarea comenzilor de transport;
- Gasirea solutiilor optime de desfasurare a transporturilor si comunicarea solutiilor alese catre clienti;
- Organizarea transporturilor in cele mai bune conditii, cu respectarea calitatii si termenelor cerute de standardele firmei;
- Optimizeaza costurilor legate de transport;
Beneficii:
- pachet salarial motivant;
- bonusuri anuale;
- asigurare medicala privata;
- tichete de masa;
- transport asigurat de la statia de metru Pacii, cca 5 km pana la punctul de lucru din com Ciorogarla, Ilfov.Expira in 2 luni

Descrierea companiei

SMART SPEDITION SRL este o companie romaneasca ce opereaza transport rutier de marfa generala, marfuri periculoase, marfa agabaritica si containerizata in toata Europa.

De asemenea, asiguram si transporturi speciale, cu masini insotitoare, transporturi agabaritice atat ca tonaj cat si ca dimensiuni.

Cu o echipa formata din experti in domeniu, coordonam si executam transporturi interne si internationale, in sistem de coletarie, incarcari partiale de la cateva kilograme pana la incarcari complete.

SMART SPEDITION SRL este o companie tanara, infiintata in anul 2007, avand o dezvoltare rapida si eficienta pe piata din domeniu.

Astfel, inca din primii ani de functionare a societatii aceasta a reusit sa se impuna pe piata din domeniu, facandu-si un renume in acest sens, fiind si recompensata cu numeroase premii si trofee la competitiile organizate de catre Camera De Comert a Municipiului Bucuresti dar si la nivel national, premii care au in vedere performanta financiare si optimizarea personalului calificat.

De-a lungul timpului datorita promptitudinii si eficientei personalului nostru ne-am obisnuit clientii cu standarde ridicate din punct de vedere al calitatii serviciilor noastre, atat la nivel national cat si la nivel international.

Pentru ca noi credem cu tarie in puterea parteneriatelor pe termen lung, ne straduim in fiecare zi sa le indeplinim dorintele, scopul nostru fiind sporirea increderii clientilor existenti, cresterea numarului acestora si fidelizarea noilor parteneri.

Obiectivul echipei Smart Spedition este acela de a trata si rezolva cu seriozitate si promptitudine orice cerinta a clientilor dar si a furnizorilor.

Devizul nostru: Oriunde si oricand la dispozitia dvs!

Suntem mandri de rezultatele noastre de pana acum si privim cu incredere spre viitor!

Expirat
Expeditor international / coordonator transport  -  SMART SPEDITION SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close