Publicat 12 Iun 2019 | Reactualizat 20 Iun 2019 | Expiră 12 Iul 2019

Executive Sous Chef

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 1 an experiență în Alimentatie / HoReCa, Turism / Hotel staff

Candidatul ideal

Daca ai experienta in bucataria franceza si internationala, noi iti oferim un job stabil! Vei lucra într-un mediu de lucru plăcut, cu oameni tineri și dedicati meseriei lor.

Descrierea jobului

Se discuta in cadrul interviului.

Descrierea companiei

Excelenta in tot ceea ce facem!

Chocolat - locul unde oamenii iubitori de frumos se întâlnesc.
Parfumul de ceai, melodia cafelei prăjite creează un spectacol dulce, unde prăjiturile răsfățate dansează.
Micul dejun și ingredientele atent alese se joacă de-a „bistronomia” sub bagheta maeștrilor bucătari.
Actorii echipei Chocolat oferă pentru fiecare moment al zilei o poveste și o experiență unică, în așa fel încât fiecare invitat să-și dorească să revină cu plăcere.
Inspirată din universul simțurilor, atmosfera fiecărui loc Chocolat îmbină cu gust desăvârșit tradiția franțuzească cu noile tendințe de design.

Te asteptam in echipa Chocolat!

Facebook: https://www.facebook.com/ChocolatRO/
Site: http://www.chocolat.com.ro
Insta: @chocolat.romania

Executive Sous Chef  -  Chocolat